Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brittany Denson îi ia locul lui Britany Miller la CSM Satu Mare

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.02.2018

CSM Satu Mare continuă schimbările sub panou. Brittany Denson este noua jucătoare a formației de pe locul secund. Clubul s-a despărțit la începutul lunii de Britany Miller, care nu a reușit să umple golul lăsat de plecarea lui Destiny Williams.

Echipa din Satu Mare a adus înainte de startul sezonului trei jucătoare care au jucat anul trecut finala campionatului cu Universitatea Cluj-Napoca. Este vorba de Andra Mandache, Taneisha Harrison și Marina Sfîrlea.

Brittany Denson este a patra vicecampioană cu „U” care care ajunge la CSM Satu Mare. Americanca de 30 de ani a jucat în prima parte a sezonului în Liban, la Sporting Al Riadyi Beirut. În sezonul precedent, pivotul s-a alăturat Universității Cluj-Napoca în luna decembrie. A jucat 24 de partide în Liga Națională pentru alb-negre, cu medii de 10.5 puncte, 9.4 recuperări, 1.7 pase decisive și 2.5 capace. A evoluat aproape 29 de minute/meci, cu 17.3 eficiență medie.  

Andrea Olah (Orosz) s-a alăturat de curând formației lui Marius Dobă. Aceasta a revenit la antrenamente după ce a născut în luna noiembrie.

Primul extratransfer realizat de CSM în acest sezon, Britany Miller, a părăsit echipa la începutul acestei luni. Miller a fost adusă în luna decembrie, după ce Destiny Williams a plecat în Asia.

După acea schimbare, formația sătmăreană a avut destule probleme și a suferit 5 înfrângeri. Miller a intrat în 9 partide și a avut medii de 7.6 puncte, 5.2 recuperări și 0.9 pase decisive. A jucat 18:24 minute cu 10.1 eficiență medie.

Primul meci pentru CSM Satu Mare în noua formulă va fi cel de la Final 8-ul Cupei României, când sătmărencele vor întâlni CSU Alba Iulia în sferturi, pe 23 februarie.

*foto: Szabolcs Szigyarto/Crow Security 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!