Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu: „Îmi doresc să reușim o surpriză placută pentru fani în acest sezon”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
18.07.2015

SCM Universitatea Craiova a reușit să dea lovitura pe piața transferurilor și l-a transferat pe Cătălin Burlacu de la campioana en-titre CSU Ploiești.

Burlacu este considerat unul dintre cei mai buni jucători din istoria baschetului românesc, cu o carieră în care a strâns 11 titluri de campion, 4 Cupe ale României, o Supercupă și câștigător al trofeului FIBA Europe Cup, în 2005.

„Mă bucur că am ocazia de a colabora cu niște oameni înfocați, dornici de performanță, care pun suflet în acest sport. Am găsit oameni care iși doresc performanță, vor sa aduca fanii la sală, acolo unde lumea vine cu drag și iși susține echipa favorită. Sunt niște oameni care vor excelența prin sport. Craiova este un club serios susținut 100 la 100 de Primaria Craiova si de Consiliul Local Craiova” care iși dorește performanța și m-am alaturat acestui proiect la care imi doresc să reușim o surpriză placută pentru fani în acest sezon. Vom lupta și vom da totul pe teren. Vom lupta atât pentru oraș, cât si pentru echipă, pentru numele Craiovei.  Mă aștept la o polivalentă plină care să ne dea energie, dorință de victorii și carora să le mulțumim prin satisfacții sportive”, a declarat Cătălin Burlacu.

În ultimul sezon petrecut alături de CSU Asesoft Ploieşti, în care prahovenii au cucerit un nou titlu şi au participat în EuroCup, Burlacu jucat 35 de meciuri pentru echipa din Ploieşti. În cele 29 de prezenţe din LNBM, acesta a acumulat medii de 7.3 puncte, 3.6 recuperări, 1.4 pase decisive şi 8.1 la eficienţă, în timp ce în Europa a avut 2.7 puncte, 0.8 recuperări şi 1.8 în dreptul productivităţii. 

SCM Universitatea Craiova a legitimat în această vară și pe cel de-al doilea pivot de la campioana en-titre CSU Asesoft Poiești, Vlad Negoițescu.

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Vesnicul TOMA "calareste"sectia in continuare
    La aceasta echipa NU EXISTA STRATEGIE SAU UN PLAN PE 2 - 3 ani. Sau poate ca exista, pentru ca dupa cum se poate vedea in ultimii ani doar "fosilelel"au fost transferurile de marca cu care ne-am laudat la inceputul sezonului, si care din diferite motive nu au mai apucat sa il termine. Nu am invatat nimic, nici macar de la alte echipe din Romania, cam cum se fac transferurile pentru a avea un minim de performanta. In continuare suntem "urechisti" , dar ne batem cu pumnul in piept ca facem si dregem. Poate cand fostul si actualul manager (sau sfatuitor, cum ii place sa isi spuna) nu va mai sugruma aceasta sectie cu indicatiile si sfaturile sale pretioase, si vom aduce pe cineva competent in domeniu, vom reusi si noi sa trecem de aceasta etapa.... Si asta nu este tot. Stati sa vedeti ce transferuri urmeaza !!!!!

    cu 8 ani în urmă (20.07.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    b1
    Am mai spus si o sa spun pana se va intelege cum stau lucrurile in acest sport. Fara buget adecvat nu ai performanta. Ca sa nu mai aud comentarii contra mai spun ca sunt necesare si altele pentru a face performanta pe care toti o dorim. Ca de exemplu cat de rational cheltuiesti acest buget. Alt exemplu: cat de bine motivezi jucatorii. Dar totul pleaca de la buget. Si cum la noi finantarea este aproape in totalitate din bugetul orasului si cum orasul este sarac iar primarita nu iubeste baschetul...

    cu 8 ani în urmă (21.07.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    Burlacu
    Lui Catalin Burlacu trebuie sa-i spunem "Bine ai venit!" si sa ne dorim sa fie ce a fost ba chiar mai mult decat atat. Succes!!!

    cu 8 ani în urmă (21.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!