Stiri Cupa României Masculin

Cătălin Burlacu după egalul cu Steaua: „Mă bucur nespus că am posibilitatea de a lupta sub culorile Craiovei”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
26.09.2015

Cel mai bun om al oltenilor în returul cu Steaua CSM București, Cătălin Burlacu, speră ca egalul smuls în ultima secundă să fie suficient pentru ca SCM U Craiova să se califice mai departe în Cupa României. Burlacu își dorește și un debut fericit de campionat.

„Mă bucur nespus că am posibilitatea de a lupta sub culorile Craiovei. Craiova mi-a oferit acest proiect în care, atât eu cât și colegii mei credem, și lupt și luptăm să reușim. Mă bucur că toți băieții înțeleg strategia clubului și a staff-ului tehnic și încet, încet, construim împreună în cadrul acestui proiect. Sperăm ca în urma acestui rezultat să ne calificăm în faza superioară a Cupei României pentru a avea ocazia să ne luptăm pentru un loc în Final-four-ul competiției. Dar deja am trecut de meciul de astăzi și suntem cu gândul la startul de campionat. Avem meci, în prima etapă, la Pitești și mergem cu gândul de a repeta evoluția foarte bună din această seară, evoluție care să fie concretizată și cu un rezultat pe măsură. Mergem la Pitești cu gândul să debutăm cu dreptul în noua ediție de campionat”.

SCM U Craiova a remizat aseară, scor 81—81, cu Steaua CSM București, în returul primul tur din Cupa României și așteaptă celelelate rezultate pentru a vedea dacă se califică în sferturile de finală din postură de lucky loser.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!