Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu se află pe radarul mai multor cluburi din LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.06.2015

Cătălin Burlacu este unul dintre cei mai vânați jucători români în această perioadă. Cel mai probabil, fostul internaționalul român nu va mai continua alături de CSU Asesoft Ploiești, echipă care se confruntă cu probleme financiare majore și a cărei prezențe în stagiunea viitoare a LNBM se află sub semnul întrebării.

BC Timișoara, BCM U Pitești și Steaua CSM București sunt formațiile interesate în a-l înregimenta pe Cătălin Burlacu, jucător care va împlini 38 de ani în luna iulie anul curent.

Cătălin Burlacu a avut un sezon bun alături de CSU Asesoft Ploiești și în special în finală când a fost un factor determinant pentru echipa sa. Extrema de forță a bifat 29 de partide în sezonul 2014/2015 al Ligii Naționale de Baschet Masculin, în care a strâns medii statistice de 7.3 puncte, 3.6 recuperări și 1.4 pase decisive în 22 de minute jucate pe meci. În cele 3 meciuri ale finalei contra lui BC Mureș, Cătălin Burlacu a fost la înălțime și a totalizat cifre de 15.3 puncte, 4.3 recuperări și 2.0 pase decisive.

În cariera sa, Cătălin Burlacu a jucat în România doar pentru CSU Asesoft Ploiești și West Petrom Arad. Cu aceste două formații, sportivul originar de la Iași a cucerit 11 titluri naționale. Burlacu a mai jucat în Germania la Brandt Hagen, în Estonia la BC Kalev/Cramo și în Italia la Scandone Avellino. Românul a cucerit cupa atât în Estonia cât și în Italia.

Rămâne de văzut dacă Burlacu își va continua cariera la una dintre echipele amintite mai sus. Fostul internațional român a declarat imediat după finala LNBM din acest an că încă nu se gândește la retragere.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    nunu, nu asa
    mai bine s-ar retrage.....sa nu molipseasca cu caracterul sau infect si jegos si alte echipe!!! chiar ar fi pacat sa atraga antipatii dupa el!!!

    cu 8 ani în urmă (18.06.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    buna decizie
    EXCELENT! Ar fi si pacat sa se retraga! Sa mai joace, dar mai ales sa fie arbitrat corect! Un astfel de personaj nu poate sta in teren mai mult de 4 - 5 minute in total. Ar iesi instant cu 5 greseli. Nu ca pe vremea asehotilor cand faulta sau injura si grigorasii, ciulinii, olarii, ca sa nu mai vorbim de mos banica, se intorceau cu spatele si se faceau ca nu observa! Continua, badarane! Nu renunta! Ar fi si pacat sa nu mai aiba tribunele pe cine sa huiduie!!! :)

    cu 8 ani în urmă (20.06.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!