Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cătălin Tănase: „Puteam să câștigăm mult mai lejer. Am ratat foarte, foarte multe situații de contraatac”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.12.2018

CSM Târgoviște a câștigat la Arad cu 64-61 meciul din prima etapă a Grupei Roșii din LNBF. Dâmbovițencele au avut un avans maxim de 11 puncte, în prima parte a sfertului patru, dar gazdele s-au apropiat la un punct în ultimul minut. Antrenorul dâmbovițencelor, Cătălin Tănase, crede că echipa sa merita victoria și putea să se impună la o diferență mai mare.

„Sunt foarte bucuros de rezultatul acestei partide. Veneam după o înfrângere pe care nu o luasem în calcul, cu Brașovul miercuri, acasă. O înfrângere care ne-a trimis la Arad în loc să mergem la Cluj. Mă bucur că am reușit să revenim în joc în campionat, pentru că eram puțin îngrijorat. Avem foarte multe jucătoare tinere care își pierd foarte repede moralul. Astăzi am obținut o victorie muncită și meritată, cred eu, pentru că puteam să câștigăm mult mai lejer. Am ratat foarte, foarte multe situații de contraatac (n.r. CSM a marcat 15 puncte pe contraatac), dar importantă este victoria în momentul de față. Avem sărbătorile liniștite și sper să reușim cât mai repede să rezolvăm problemele manageriale și să putem să facem o echipă competitivă pentru a ne bate din nou la campionat”, a declarat Cătălin Tănase după meci.

Reamintim că Tribunalul București i-a dat câștig de cauză antrenorului Dikeoulakos în litigiul cu CSM-ul. Antrenorul dâmbovițencelor speră că situația interdicțiilor se poate debloca încă din acest sezon.

„Orice se poate întâmpla. Noi ne dorim lucrul ăsta. Sper să găsim susținere la administrația locală târgovișteană. Avem o tradiție care ne obligă și chiar acum 2 zile am aniversat 10 ani de CSM Târgoviște. Am rămas impresionat de palmaresul echipei, cu toate că îl știam, dar în momentul în care vezi expuse toate trofeele câștigate în acești ani te emoționezi și bineînțeles că îți dorești să câștigi în continuare cât mai multe trofee”, a mai spus Cătălin Tănase.

Tehnicianul CSM-ului a avut un program foarte încărcat în ultima săptămână și jumătate. Pe lângă activitatea de la club a condus și pregătirea lotului național U18 feminin, care s-a antrenat la Târgoviște din 12 decembrie și a jucat și meciuri de pregătire în perioada 19-21.

„A fost foarte greu, dar știți și dumneavoastră, echipa națională nu se refuză și atâta timp cât sunt sănătos și am putere, sper să pot să fac față pe toate planurile pentru că sunt implicat în foarte multe proiecte. Știu că este foarte greu să manageriezi multe proiecte, dar sper să găsesc înțelegere la familie și la colegi și să putem să ducem la capăt ce am început”, a concluzionat antrenorul formației dâmbovițene.  

După acest rezultat, CSM Târgoviște a revenit pe locul 3 în prima grupă valorică, cu 16 puncte și un bilanț de 5 victorii și 6 înfrângeri. Pentru dâmbovițence urmează în 29 decembrie ultimul meci al anului, acasă cu CSM Satu Mare, de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!