Stiri Acvile

CE U18M - Caius Covrig la cel mai bun meci al său în turneu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.07.2014

Caius Covrig a reușit cea mai bună prestație personală la Campionatul European Divizia B, într-un meci câștigat de România cu scorul 70-60 în fața Scoției. Fundașul a fost titular pentru formația lui Răzvan Cenean și a fost artizanul primului sfert.

În 27 de minute de joc, Covrig a izbutit să marcheze 13 puncte, să recupereze 8 mingi și să livreze 2 pase decisive. Sportivul originar de la Craiova a marcat 4/8 de la 2 puncte, 1/2 de la 3 puncte și 2/2 de linia de libere. Covrig a înregistrat 2 intercepții dar și 5 posesii pierdute.

În vârstă de 18 ani, jucătorul ce măsoară 1.92 metri a evoluat în toate meciurile României de până acum. Caius Covrig are medii în cele 6 meciuri de 5.5 puncte, 4.3 recuperări și 1.0 pase decisive în 20.3 minute jucate.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Duke :

    Desigur...
    Daca am fi jucat cu Papua Noua Guinee, probabil inca 6 jucatori si-ar fi depasit recordul personal si alti trei ar fi facut double-double.

    cu 9 ani în urmă (31.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Covrig caut coada
    Un articol scris "la misto". Asa il consider avand in vedere ca CC beneficiaza de o pregatire in baschet tocmai in State de care este tare mandru. Pana la acest meci antrenorii nu si-au pus sperantele in el, nefiind titular, iar in momentele de joc nu a demonstrat mare lucru. Comparandu-l cu cei care se pregatesc in Romania, CC este sub multi din lot dpdv al performantei sportive. Cum o fi impartit pasa decisiva in cele 6 meciuri? In primele 5 s-a gandit la ea si in in al 6-lea i-a reusit? Sunt prea rau in prag de sarbatori.

    cu 9 ani în urmă (01.08.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe yahoo :

    yahoo
    Vai de el.Numai freza e de el.

    cu 9 ani în urmă (02.08.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!