Stiri Acvile

CE U18M - Un nou double double pentru Emanuel Cate

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.07.2014

România a reușit să treacă de Scoţia într-un meci din Grupa I, grupă de clasare între locurile 17-22. Emanuel Cate a fost din nou cel jucător al lui Răzvan Cenean, reușind cel de al 5-lea double double la Campionatul European U18 Divizia B. Pivotul lui Real Madrid este jucătorul cu cele mai multe double doubles reușite la turneul organizat în Bulgaria.

Contra Scoției, Emanuel Cate a terminat partida cu 16 puncte, 14 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace în 26 de minute jucate. Punctele pivotului de 2.06 au venit în urma a 8 aruncări de 2 puncte din 11 încercări. Cate a avut 3 mingi pierdute, 2 faulturi comise și un fault scos.

Mediile sale la acest turneu final sunt de 14.7 puncte, 12.3 recuperări și 1.2 pase decisive. La statisticile individuale, Cate este lider la recuperări defensive, procentajul aruncărilor libere și double doubles.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!