Stiri

CM 3x3 U18 - Dimitris Rasty a cucerit medalia de bronz la concursul de aruncări libere

Adrian Micinic

Adrian Micinic
30.09.2013

Dimitris Rasty a cucerit medalia de bronz în cadrul concursului de aruncări libere de la Campionatul Mondial de baschet 3x3 la categoria de vârstă U18. Sportivul bucureștean a participat și în concursul propriu-zis de 3x3, alături de echipa națională.

În cadrul ultimei zile a întrecerii de la Jakarta a fost organizat acest concurs, câștigat de maghiarul Mike Janos. Medalia de argint a revenit lui Gerard Gomila, din Spania.

Reamintim că în întrecerea de 3x3, echipa României a pornit cu prima șansă la masculin, însă a fost clasată pe poziția a 25-a din totalul de 32 participante. La feminin, deși a pornit cu șansa a 5-a, România s-a clasat pe locul al 18-lea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate