Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Bucureşti caută o primă victorie pe teren propriu

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
05.10.2012

 

 

 

LNB 2012/13
Etapa 1

 

Sâmbătă (06.10), ora 18


Fișa meciului

Sâmbătă, 06 octombrie 2012, în Arena de Baschet din Bucureşti debutează oficial noul sezon, CSM Bucureşti primind vizita celor de la BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc. Partida este programată cu începere de la ora 18.00.

În pauza competiţională, echipa antrenată de Hristu Şapera a suferit câteva modificări, printre noii veniţi se numără Damjan Kandic, Steve Sir, Szalbolcs Santa, Octavian Boian, Cezar Stănescu, Miljan Pupovic şi Jevohn Shepherd, care îl înlocuieşte pe Garry Gallimore, acesta reziliându-şi contractul din cauza unor probleme medicale.

De partea cealaltă, ciucanii şi-au schimbat total faţa echipei, noile transferuri constând în Franjo Bubalo, Zack Henifin, Abraham Gellert, Hejas Botond, Kedves Pal, Nicolae Foalea, Vlad Dogaru, Jonathan Dupre, Franko Filipovic, Sasha Avalic, Marijo Hajdic şi Vlad Corpodean.

În primul tur al Cupei României, echipa antrenată de Laszlofy Botond nu a reuşit să câştige niciun meci, însă în presezon a depăşit pe BC Mureş, în cadrul unui turneu de pregătire, scor 81-74. De partea adversă, CSM Bucureşti s-a clasat pe locul 3 în cadrul turneului de la Dobroeşti, iar în presezon a ocupat locul 3 la Cupa Mureş, a câştigat memorialul Elemer Tordai, iar la Cupa Asesoft a înregistrat o singură victorie, împotriva celor de la Mega Vizura Belgrad.

O favorită certă este CSM București, prin experiența de care dă dovadă la fiecare meci.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe DaKoS :

    Data
    Pana la urma va hotarati in ce zi anuntati ca se disputa meciul? Intre emblemele celor doua echipe scrie mare "Vineri, 05.10 - ora 18"
    In articol scrie ca sambata, 6 octombrie....

    cu 11 ani în urmă (05.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!