Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea câștigă pe teren propriu contra Stelei EximBank

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.03.2017

CSM CSU Oradea a câștigat al doilea meciul din faza secundă a sezonului regulat din Liga Naționale de Baschet Masculin. Campioana a trecut în propriul fief de Steaua CSM EximBank București, după un meci în care diferența a fost făcută în secvența a doua.

Echipele de start:
Oradea: Franklin, Mandache, Zeno, Nicoară și Denison
Steaua: Runkauskas, szijarto, Malesevic, Dudzinski și Falker

Steaua a deschis meciul un parțial de 9-0. Oradea a reușit să echilibreze jocul și până la jumătatea actului inaugural a reușit să preia conducere, 12-11, după reușita de la distanță a lui Martin Zeno.  Cele două formații au mers apoi umăr la umăr până la finalul sfertului pe care Steaua avea să-l câștige cu scorul de 27-24. În următoarea perioadă de joc cele două echipe nu au reușit să marcheze la fel de mult. În ultimele două minute ale reprizei, Dudzinski și Malesevic au reușit 8 puncte la rând și Steaua intra cu 7 puncte avantaj la cabine, scor 45-38. În repriza secundă Oradea și început recitalul aruncărilor de 3 puncte. Steaua a dat senzația că poate controla partida. Oradea a revenit excelent și diferența dintre cele două combatante era minimă după 30 de minute de joc. Oradea și continuat să fie precisă de la distanță și s-a desprins la 10 puncte. Oapseții au redus deficitul la jumătate, însă în ultimul minut de joc nu a mai avut putere să întoarcă soarta meciului. La final, CSM CSU Oradea a învins pe Steaua CSM EximBank cu scorul de 80-72.

Martin Zeno a fost omul meciului cu 28 de puncte (5x3p), 3 recuperări și 3 pase decisive. Andrei Mandache și Muhamed Pasalic au contribuit fiecare cu câte 15 puncte.

Nikola Malesevic a fost principalul remarcat al Stelei cu 15 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Morris Curry a debutat pentru militari și a terminat cu 11 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    palinca de bihor
    I-am condus pe stelisti pana la tren in seara asta. Au urcat greu pentru ca aveau sacul plin! Mitici care vin in provincie ca sa duca acasa orice! Drum bun!

    cu 7 ani în urmă (11.03.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    greu cu asa albitraj
    ca sa faca steaua 9-0 la inceput, albitrii s-au intrebuintat ffff tare, chiar scremut! tendentios, pe fata....furt, hotie, asa s-a vazut din sala arbitrajul in multe momente!!!

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Faceti un exercitiu de bun simt si uitati-va la comentariile de pe pagina oficiala a Stelei. Cum au ei saracii impresia ca au fost furati ca in codru la Oradea, si ce "mizerii" vad ei prin Transilvania. Iti faci cruce.

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ucj:

      Stelisti
      E foarte usor sa observi din acele comentarii nivelul intelectual al "cunoscatorilor de baschet" stelisti 😏

      cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dane :

    arbitrajele batale vina
    A vazut intraga tara cum isi bat joc niste arbitri(mai ales in primul sfert) de doua echipe bune - Oare FRB si Comisia Centrala a arbitrilor nu au ochi s-a vada?

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mihai Radu :

    Sunteți penibili și voi!
    Bine că faceți mișto de ei, dar voi sunteți la fel! :)) Dacă tot vreți să arătați că ei sunt proști și voi deștepți, folosiți măcar alt limbaj!
    Și nu cred că voi sunteți tocmai potriviți să vorbiți despre "cunoscatori de baschet". Să vă amintesc că după fiecare înfrângere cereți demisia antrenorilor? Să vă amintesc cum era sala din Oradea acum câțiva ani, când nimeni nu știa baschet? Hai să avem puțină moderație și bun-simț! Toți iubim baschetul și asta ar trebui să conteze. Că la mișto-uri ne pricepem toți.

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Moderatie si bun simt avem destula, altfel foloseam si noi acelasi limbaj grobian si cvasi-xenofob de pe facebook-ul oficial eximbank. Comentariile alea nu au legatura cu baschetul, doar cu furtul si apartenenta geografica a unora.

      cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danastan :

    Limba romana pocita
    http://www.csmoradea.ro/de-dragobete-iubim-baschetul-adrian-micinic/
    Va rog sa-i atrageti atentia domnului Adrian Micinic ca nu e indicat sa-ti bati joc de limba romana! Domnia Sa isi permite sa faca greseli impardonabile pentru un reprezentant al Campioanei Roamaniei CSM Oradea intr-un articol postat chiar pe site-ul clubului. In afara faptului ca e scris foarte prost ceea ce denota o slaba instructie jurnalistica domnul Micinic isi bate joc de galeria oradeana si de fanii ei. Dansul impreuna cu echipa de incompetenti lasa tot felul cocalari sa-si verse amarul pe facebook in dauna celor care fac comentarii pertinente si de bun simt!Dintre greselile din articol amintesc..."dificlutăților" in loc de dificultati,"trăiată" in loc de traita,"precedet" in loc de precedent! Sa faca cumva si sa modifice cu erata si sa-si prezinta scuzele de rigoare. Sau sa-si dea demisia!

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!