Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea începe seria cu U Mobitelco Cluj cu Stefanovic

Adrian Micinic

Adrian Micinic
13.04.2013

 

Ivan Stefanovic va juca pentru CSM Oradea în Meciul 1 al seriei pe care bihorenii o dispută împotriva lui U Mobitelco Cluj-Napoca. Sportivul care a mai jucat la Rapid București și BCM U Pitești, aflat la cel de-al 6-lea sezon în România, îl înlocuiește pe Sasha Topcov pe lista oficială a partidei de la Arena Antonio Alexe.

Ultimul meci pe care Stefanovic l-a jucat s-a consemnat în etapa a 26-a, când roș-albaștrii au fost depășiți la Târgu-Mureș cu scorul de 48-81. El nu a mai jucat în ultimele patru etape ale sezonului regulat. În 26 partide, Stefanovic a avut medii de 3.0 puncte, 2.9 recuperări, 1.0 pase decisive, 0.4 intercepții și 0.3 posesii pierdute pentru 5.1 la eficiență.

Decizia lui Cristian Achim de a-l folosi pe Stefanovic în locul lui Topcov este forțată de un raționament tactic. Bihorenii nu au avut prea multe beneficii pe niciuna dintre fazele jocului cu Topcov, altfel unul dintre cei mai buni oamenii ai CSM-ului în acest sezon, în precedentele partide cu U Mobitelco.

În vârstă de 33 ani, Stefanovic poate fi folosit pe pozițiile 3-4, acolo unde adversarul orădenilor din primul tur al playoff-ului este aglomerat cu jucători experimentați, mobili și foarte puternici din punct de vedere fizic.

Foto: Viorel Carțiș 

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Foarte slab!
    A fost unul din cele mai slabe meciuri pe care le-am vazut!
    Greseli tehnice ale jucatorilor cu duiumul,pase in out!....slab!

    cu 11 ani în urmă (13.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    "U"
    Jenant albitrajul, nu inteleg ce vor sau ce fluiera..... 100% pro "U" dar ..... parca nici ei nu stiu ce fluiera!

    cu 11 ani în urmă (13.04.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ....
    Sper sa nu fie atat de slabe toate meciurile din Play - off ca ma plictisesc repede!
    Sa dai 43 puncte in 36 min de joc mi se pare mai mult decat penibil!....parca am fi la juniori!
    Sa -ti fluiere la 2 atacuri consecutive abatere de 24 sec iar penibil!....pasi ca in curtea scolii!.....putin,foarte putin pentru un meci de baschet in play-off!

    cu 11 ani în urmă (13.04.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    1-0
    Biletul castigator : cuplul Ivan -Zarko ( defensiv ) !

    cu 11 ani în urmă (13.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!