Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea schimbă: Dani Popescu în locul lui Daniel Tudosă

Adrian Micinic

Adrian Micinic
31.07.2013

 

CSM Oradea a ajuns la un acord de principiu cu fundașul echipei naționale Daniel Popescu (foto, în alb), informează site-ul oficial al bihorenilor. Sportivul în vârstă de 25 ani a acceptat propunerea formației bihorene, alături de care va avea ocazia să-și continue cariera internațională.

Născut pe 24 aprilie 1988, Dani măsoară 1.83 metri și evoluează pe poziția 1. El a petrecut ultimul an și jumătate la BCM U Pitești. În ediția de campionat 2012/13, Popescu a avut medii de 3.2 puncte, 2.5 pase decisive și 1.8 recuperări cu 0.8 intercepții și 1.1 posesii pierdute pentru un coeficient de 4.6 la eficiență în 18:29 minute. El a bifat șase prezențe în FIBA EuroChallenge, unde a avut medii de 2.0 puncte, 2.8 recuperări, 2.3 pase decisive, 1.0 intercepții și 2.0 posesii pierdute în 20.0 minute pe meci.

De-a lungul carierei, Dani Popescu a mai jucat la Rapid București, Steaua București și CS Otopeni. De asemenea, a evoluat în echipa națională de tineret (U20) a României, în reprezentativa universitară, dar și pentru cea de seniori. Actualmente, el se află în cantonamentul echipei naționale de seniori, alături de care va participa în campania de calificare la EuroBasket 2015.

Dani Popescu îl va înlocui pe Daniel Tudosă în angrenajul formației pregătite de către Cristian Achim. Din câte se pare, Tudosă s-a stabilit în Statele Unite ale Americii.

Foto: Daniel Chiriac 

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe justplay :

    ???
    Cum adica Tudosa s-a stabilit in SUA? Asa hop top?

    cu 10 ani în urmă (31.07.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Felicitari !
    O alegere mult mai inspirata !
    Iti dorim mult succes la CSM, Dani Popescu !

    cu 10 ani în urmă (31.07.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    Excelent
    Cel mai bun PG roman care era disponibil in momentul de fata. Good job management. :)

    cu 10 ani în urmă (31.07.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dede :

    A fugit
    Dani Tudosa a luat bani de la multi din bucuresti si a fugit in state.

    cu 10 ani în urmă (31.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!