Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea trece fără probleme de BC Timba Timişoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.08.2014

Aproximativ 500 de fani bihoreni au fost prezenţi vineri seară la Arena Antonio Alexe pentru a-şi vedea favoriţii la treabă în primul meci al verii. CSM Oradea a dat piept cu BC Timba Timişoara, impunându-se cu scorul de 78-55 într-un joc în care ambele formaţii au rulat întreg lotul, fiind mai preocupate de aspectele tactice decât de scorul final.

Fără Adrian Guţoaia şi Bogdan Ţîbîrnă, învoiţi de către gruparea tehnică a orădenilor, Cristian Achim s-a bazat pe Dillon, Subotic, Pop, Paşca, Popescu, Hora, Markovic precum şi noutăţile McGee, Krapic, Hatten şi Varga. De partea cealaltă timişiorenii au aliniat un lot format din 12 sportivi dintre care patru străini, Jozo Brkic, Vedran Nakic, Billy Baptist şi Konstantin Glazyrin.

Cel mai bun jucător al învingătorilor a fost Daniel Dillon, autor a 17 puncte, 6 recuperări şi 6 pase decisive, urmat de Hatten cu 11 puncte, 5 mingi câştigate, 4 pase decisive şi 4 recuperări respectiv Gary McGee cu 10 puncte şi 8 recuperări. De partea cealaltă Billy Baptist a avut 19 puncte şi 11 recuperări respectiv Brkic 14 puncte şi 7 recuperări.

Întreaga statistică o puteţi vizualiza în următoarea poză:

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    mc ghee
    slab pivot...

    cu 9 ani în urmă (31.08.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    mda
    De unde stii? Ai fost la meci sa il vezi?

    cu 9 ani în urmă (01.09.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    nu!
    dar a fost un prieten... plus ca l-am vazut la antrenamentul deschis publicului... :P

    cu 9 ani în urmă (01.09.2014)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      ....
      Cred ca prietenul tau ori se pripeste ori nu se prea pricepe la basshet!!!

      cu 9 ani în urmă (02.09.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      ...
      si eu care ma bazam pe acest prieten ca stie baschet la greu. asta e. oricum, din ce am vazut pana acum, e varza rau...

      cu 9 ani în urmă (02.09.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Robert :

    Noii jucatori
    Dupa primul meci nu iti poti da seama de adevarata capacitate a noilor jucatori, dar la prima impresie eu spun asa:

    Gary McGhee - putin sub asteptari, lipseste parca ceva precizie in aruncarile lui, macar imi place ca reuseste sa recupereze bine.
    Marcus Hatten - foarte buna prima impresie, nu am nimic de comentat aici
    Ante Krapic - dezamagitor si el, destul de multe aruncari libere ratate...

    Dar cum am zis si mai sus dupa un meci e inutil sa trageti concluziile, asteptati sa inceapa meciurile oficiale si abia apoi ne putem contura o idee asupra noilor achizitii + ca mai trebuie sa vina si Gutoaia, care a avut performante superbe in meciurile de campanie ale nationalei!

    cu 9 ani în urmă (02.09.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    rabdare
    Nu am fost la meci asa ca nu ma pot pronunta. O sa fiu in tribuna la turneu si o sa pot sa-mi fac o impresie. Referitor la aprecieri, sa avem rabdare pt ca trebuie sa tinem cont ca am schimbat 3 jucatori din echipa de start ceea ce e clar ca va afecta jocul o perioada mai lunga. Eu tin minte ca eu nu am fost impresionat de Dennison si ulterior s-a dovedit un pivot foarte bun, asa ca sa avem rabdare cu McGhee. Ii trebuie timp sa se acomodeze cu baschetul din Romania.

    cu 9 ani în urmă (02.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!