Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea, victorie în primul meci al turneului din Ungaria

Dan Oancia

Dan Oancia
13.09.2014

CSM Oradea a început cu o victorie turneul de peste graniţă, din Ungaria. În primul meci disputat, împotriva echipei Albacomp Szekesfehervar, care este gazda competiţiei de la „Vodafone Sportcentrum”, orădenii au câștigat cu scorul de 84-77.

Echipa maghiară antrenată de selecționerul României, Marcel Țenter, a început mai bine partida și a câștigat primul sfert cu scorul de 23-21. Până la pauza mare, Oradea a revenit, astfel că după primele 20 de minute de joc tabela arăta egalitate, 40-40.

Pe fondul unei apărări bune, „roș-albaștrii” s-au instalat la conducere în decursul sfertului al treilea, desprinzându-se la opt puncte înaintea ultimelor 10 minute ale jocului, 61-53. Maghiarii nu au mai putut să întoarcă soarta jocului nici un ultimul sfert, iar la final balanța a înclinat în favoarea orădenilor, 84-77.

Antrenorul Oradiei, Cristian Achim, a putut rula un lot de 10 jucători care au contribuit la victoria obținută în fața echipei Albacomp Szekesfehervar. „Roș-albaștrii” au început în formula Marcus Hatten, Dillon, Vujadin Subotic, Krapic, Gary McGhee, pe parcusul jocului intrând și Rade Markovic, Pașca, Popescu, Țibârnă sau Sergiu Pop.

Oradea va disputa următorul meci astăzi, în cadrul aceluiași turneu, împotriva vicecampioanei Slovaciei, Prievidza, începând de la ora 18 a României.

Marcatorii Oradiei în partida contra Albacomp Szekesfehervar:

Ante Krapic (18 puncte), Bogdan Țibârnă (16 puncte), Subotic (15 puncte), Dillon (11 puncte), Hatten (10 puncte), McGhee (4 puncte), Popescu (4 puncte), Markovic (3 puncte), Pașca (3 puncte)

*Foto: CSM Oradea / Facebook

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    ...
    dillon nu dilton!!! prima data am crezut ca e greseala dar cand am vazut si la marcatori trecut la fel...

    cu 9 ani în urmă (13.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!