Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare şi-a definitivat lotul pentru noul sezon

Silviu Isăilă

Silviu Isăilă
14.08.2014

În cursul zilei de joi, la Satu Mare a avut loc o confrinţă de presă în cadrul căruia preşedintele Florin Mureşan a făcut cunoscută componenţa grupării CSM din localitate pentru stagiunea 2014-2015. Formaţia pregătiră de Petru Eleş se va baza pe un nucleu forat din trei jucătoarei străine, opt sătmărence şi alte două sportive românce.

La capitolul noutăţi le putem menţiona pe Ferenczi Flavia, Szmutku Renata şi Andreea Pop, toate de la Universitatea Cluj-Napoca, în timp ce Orosz Andreea, Voica Bianca şi Eniko Laza au decis să-şi continue cariera la clubul sătmărean. În ceea ce priveşte sportivele de peste hotare, CSM s-a întârit cu Ashely Adams, Stephanie Sension şi Toccara Ross, trei sportive ce evoluează pe poziţiile 4-5.

Adams soseşte de la Ohio State, acolo unde a înregistrat medii de 18.6 minute, 7.2 puncte şi 4.6 recuperări. Sension nu se află la primul contact cu baschetul de peste Ocean, evoluând stagiunea precedentă în capionatul portughez având 12.2 puncte şi 10.5 recuperări în 32.3 minute. În fine, Toccara Ross a trecut ultima oară la formaţia Honka din Finlanda, înregistrând medii de 15.1 puncte, 7.7 recuperări în 29 de minute petrecute pe parchet.

De menţionat că din loc mai fac parte tinerele Andreea Neste, Volentina Bolba, Diana Moldoveanu şi Teodora Vasile. Reunirea formaţiei va avea loc pe 1 septembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!