Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare conduce clar pe Rapid, în capitală

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.09.2014

CSM Satu Mare are au avans mare în fața lui Rapid București, într-un meci ce are loc în capitală. Sătmărencele au început partida ca din pușcă și după primul sfert avea un avantaj de 13 puncte după un 10-23 în primele 10 minute. Și actul secund a fost câștigat de CSM Satu Mare la o diferență mare, de 10 puncte pentru un scor la pauză de 22-45.

Cea mai bună jucătoare a primei secvențe este A. Adams cu 15 puncte, 12 recuperări și 2 pase decisive. A. Orosz și-a trecut și ea în cont 14 puncte, 2 recuperări și 6 pase decisive.

De la formația gazdă s-a remarcat doar C. Ene cu 10 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Marius Stern :

    Eronat
    Meciul a avut loc la Satu Mare.Duminica are loc returul ,tot la Satu Mare.

    cu 9 ani în urmă (20.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!