Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgovişte şi-a definitivat lotul

Dan Oancia

Dan Oancia
26.08.2014

CSM Târgoviște, echipa care în această pauză competițională a fost împiedicată de a face transferuri din străinătate, din pricina sacțiunilor survenite în urma datoriei către fostul antrenor, George Dikeoulakos, de care clubul nu s-a achitat, și-a definitivat lotul. De asemenea, echipa din Târgoviște nu va evolua în acest an nici în cupele europene, motivul fiind același.

Americanca Khadijah Whittington a fost adusă de la Alba-Iulia, acolo unde și-a petrecut sezonul precedent. Ea a mai trecut și pe la Satu-Mare, unde a jucat în urmă cu două sezoane. Crissy Givens, jucătoarea cu dublă cetățenie, americană și macedoniană, este considerată una dintre cele mai valoroase baschetabliste străine care au evoluat în Liga Națională. Ea se află în fața unei reveniri la Târgoviște, unde a mai evoluat în sezoanele 2008-2009, 2009-2010 și 2011-2012, echipă pentru care a adunat 115 meciuri.

CSM Târgoviște, ediția 2014-2015: Chrissy Givens (CSM Târgoviște), Khadijah Whittington (CSU Alba Iulia), Jasmine Watson (Sepsi Sf. Gheorghe), Porsche Poole (CSM Târgoviște), Porchia Green (CSM Târgoviște), Ancuța Stoenescu (CSM Târgoviște), Andreea Huțanu (CSM Târgoviște), Raluca Alecu (BT Alexandria), Elena Dincă (Sepsi Sf. Gheorghe), Selena Kirberg (CSM Târgoviște), Anamaria Căpraru (CSM Târgoviște).

Antrenori: Dan Fleșeriu, Marian Enache 

Potrivit site-ului dbsport.ro, americancele vor ajunge la Târgoviște în weekend, iar luni, sub comanda antrenorului Dan Fleșeriu, este programată reunirea lotului.

*Foto: columnatv.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!