Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște a legitimat încă trei americance

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.09.2015

Managerul echipei din Târgoviște a găsit soluția agreată de Federație să ignore regulamentul FIBA

CSM Târgoviște continuă să mute pe piața transferurilor, ignorând decizia dictată de FIBA în cazul George Dikeoulakos. Campioana en-titre a României a bătut palma cu trei sportive ce au mai evoluat în România, Tabytha Wampler, Tricia Principe și Earnesia Williams. După aceste transferuri numărul oficial al sportivelor străine din curtea echipei pregătite de Predrag Vasic a ajuns la patru, însă sursele noastre indică că la pregătire se mai află alte două straniere.

Tabytha Wampler a evoluat acum două sezoane la CSM Satu Mare având o linie statistică de 13.4 puncte, 9.5 recuperări, 1.5 pase decisive și 1.4 mingi câștigate în 24 de partide. Cu toate că a fost o piesă de bază în angrenajul lui Peter Eleș, Wampler nu a încheiat stagiunea alături de sătmărence, fiind trimisă acasă de către antrenorul principal datorită comportamentului nesportiv. Sezonul 2014/2015 l-a început în Ungaria la UNI Gyor, însă nici acolo nu a încheiat stagiunea părăsind gruparea la doar o lună distanță de la sosire. În Ungaria pivotul a avut medii de 9.3 puncte și 4.8 recuperări, în 4 meciuri, respectiv 6.3 puncte, 4.7 recuperări și 1.7 mingi câștigate în trei jocuri disputate în EuroCup.

Ernestia Williams a debutat în România la Phoenix Galați, în sezonul 2013/2014. Acolo a înregistrat medii de 15.7 puncte, 8.9 recuperări, 2.5 pase decisve și 1.6 mingi câștigate. Sportiva de origine americană și-a continuat cariera în liga a 2-a din Franța, la Limoges, însă nu a făcut față decât presezonului. Practiv sportiva nu a mai evoluat într-un meci oficial de mai bine de un an.

Tricia Principe a fost componenta formației BCT Alexandria în stagiunea 2013/2014, iar de-a lungul carierei ea a mai trecut pe la TG 1889 Sandhausen, din liga doua a Germaniei. Alături de Mădălin Piperea, sportiva ce evoluează pe poziția de extremă a înregistrat medii de 12.3 puncte, 6.3 recuperări, 1.6 pase decisive și 1.4 mingi câștigate. Principe nu și-a găsit angajament în sezonul precedent, sosind astfel la Târgoviște după mai bine de un an de la ultimul joc oficial.

Din lot mai fac parte Larisa Toma, Adina Pop, Antoinette Thompson, Andreea Orosz, Raluca Alecu și Selena Kirgberg.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!