Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște se impune fără probleme la Tîrgu Mureș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
26.10.2014

LNBF

Etapa VII

67-94
(9-24, 18-27, 13-31, 27-12) 

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

4-3 Statistica 6-1

În cadrul etapei a șaptea a LNBF, Nova Vita Tîrgu Mureș a cedat în fața campioanei en-titre cu scorul 67-94.

Primele jucătoare în teren au fost Thompson, Adams, Roudebush, Young și Mészáros de partea gazdelor, respectiv Green, Coqer, Givens, Stoenescu și Whittington pentru formația oaspete.

Târgoviștencele au început cu 8 puncte marcate consecutiv și au continuat să domine partida. Ele s-au distanțat decisiv încă din primul sfert (9-24) și și-au mărit avantajul în același ritm în sferturile 2 și 3. Spre sfârșitul penultimului sfert, oaspetele au pus punctul pe i cu un run de 19 puncte, iar la începutul ultimelor 10 minute ecartul lor a atins punctul maxim la 46 de puncte (42-88). În acest ultim sfert, antrenorul Dan Fleșeriu a oferit mai multe minute jucătoarelor de pe banca de rezervă, astfel gazdele au reușit să reducă din diferență, dar victoria campioanelor a rămas necontestată, la scorul 67-94.

Pricipalele performanțe au fost reușite de Chrissy Givens (26 de puncte, 3 recuperări) și Chadijah Whittington (10 puncte, 8 recuperări), în timp ce pentru mureșence, Veshaundra Young a totalizat 23 de puncte și 6 recuperări, iar Antoinette Thompson a contribuit cu 17 puncte.

În etapa a opta, Nova Vita se va deplasa la Timișoara, iar CSM Târgoviște va primi vizita formației din Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!