Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea a câștigat restanța cu Energia Târgu Jiu

Ionuț Greere

Ionuț Greere
26.11.2014

Într-o confruntare restanță din cadrul etapei cu numărul 7 al Ligii Naționale de baschet masculin, CSM-U Oradea a trecut de Energia Tg. Jiu cu scorul de 95-88. Scor pe sferturi 19-19, 28-23, 28-23, 20-23.

Orădenii ajung la un bilanț de 4-4, în vreme ce gorjenii, cu un meci mai puțin, au o linie de 4-3.

Gazdele au început în forță și au condus cu 10-2, însă fnalul a aparținut oaspeților care au întors scorul, 18-16 după tripla lui Watson. Primele 10 minute s-au încheiat la egalitate, 19-19. În a doua parte a primei  reprize s-a marcat la foc automat, perioadă câștigată de formația gazdă cu 28-23, pentru 46-41 la pauză.

Oaspeții au început mult mai bine repriza  a doua și au venit la doar un singur punct în spatele bihorenilor. Gazdele s-au trezit, au revenit în joc și au dominat a doua parte a sfertului 3,  terminată cu același scor ca și sfertul 2, 28-23. Înaintea ultimelor 10 minute ale partidei CSM-U Oradea avea un avantaj de 10 puncte în fața Energiei, 75-65. Oltenii au forțat în ultima perioadă, dar nu au putut decât să mai reducă din difernță.

De la CSM-U Oradea, s-au evidențiat Daniel Dillon cu 21 de puncte, 4 recuperări și 8 pase decisive, Radovan Markovic cu 18 puncte și 2 recuperări, respectiv Marcus Hatten cu 15 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive. În replică, de la Energia, Nemanja Milosevic a terminat jocul în double-double cu 13 puncte și 13 recuperări, Porter Troupe a totalizat 26 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, iar Lee Watson a pus la statistică 14 puncte și 3 pase decisive.

În etapa următoare, a 9-a a Ligii Naționale, Oradea primește vizita Mediașului, iar  Energia joacă pe terenul Stelei.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    felicitari
    Bravo CSM! In sfarsit am legat 2 victorii cu echipe importante si putem spune ca pt noi acum incepe campionatul. Am meritat victoria dupa un meci in care atacurile si-au facut datoria iar apararile au ramas datoare. Arbitraj prost, in nota obisnuita din acest campinat

    cu 9 ani în urmă (26.11.2014) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    felicitari pt oradeni
    Imi pare rau ca am pierdut acest meci din cauzarigiditatii antrenorului, in fine...... Intr-adevar, arbitrajul a fost destul de prost, iar oradenii merita felicitati pt cum au jucat, sunt o echipa f. buna si in scurt timp va urca pe pozitiile fruntase! Sper ca Energia sa se revanseze in eurochallenge, calificandu-se in fazele superioare! Hai, Energia!

    cu 9 ani în urmă (26.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!