Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea a pierdut primul joc de la Memorialul „Antonio Alexe”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
11.09.2015

Formația pregătită de Cristi Achim a fost învinsă vineri în primul joc de la Memorialul „Antonio Alexe”, competiție ce se dispută la Oradea. Echipa gazdă, CSM-U Oradea, a cedat în fața maghiarilor de la Albacomp Szekesfehervar cu scorul de 81-97.

Orădenii au început partida cu următorul 5: Franklin, Mandache, Barnette, Lucic și Țîbîrnă. Oaspeții au început bine jocul și se aflau în avantaj după primele două minute ale primului sfert cu 13-6. A doua parte a sfertului a aparținut orădenilor care conduceau cu 26-23 după primele 10 minute. În cel de-al doilea sfert Achim a schimbat toate liniile, astfel pe parchet au apărut Popescu, Markovic, Nicolescu, Pașca și Nuhanovic. Formația maghiară a preluat conducerea pe tabela de marcaj după ce gazdele au ratat de la linia de libere și au fost deficitari în apărare. La pauză Szekesfehervar a condus cu scorul de 44-41.

Prima parte a celei de-a doua reprize a aparținut în totalitate maghiarilor, care au mărit ecartul față de orădeni, astfel că înaintea ultimelor 10 minute aceștia să conducă cu scorul de 72-59. Ultima parte a meciului nu a adus nicio schimbare în jocul gazdelor, jocul ofensiv fiin ineficient, iar în apărare existau spații fructificate de oaspeți. Partida s-a încheiat cu victoria formației din Szekesfehervar.

Pentru Oradea, Sean Barnette a totalizat 17 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții și un capac, în timp ce Andrei Mandache a adăugat 14 puncte, 4 pase decisive, Uros Lucic a terminat cu 14 puncte, 3 recuperări, Radovan Markovic a reușit 13 puncte, iar Will Franklin a avut 5 puncte, 12 pase decisive și 4 recuperări. De la maghiari s-au eviențiat Peter Lorant cu 19 puncte, 7 recuperări și Kenny Cherry cu 18 puncte.

Oradea va disputa cel de-al doilea meci de la Memorialul „Antonio Alexe” astăzi, 12 septembrie, începând cu ora 19:00, formația MZT Skopje Aerodrom. 

*Foto: Facebook CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    16 pct.???
    asta este,inca se incheaga relatiile intre jucatori,dupa spusele conducerii deci nu va ingrijorati,totul este sub control,suntem in parametri.Hai baietii!

    cu 8 ani în urmă (12.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!