Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea a transferat cel de-al șaselea jucător străin

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.08.2015

Formația CSM-U Oradea a anunțat prin intermediul site-ului oficial al clubului transferul baschetbalistului originar din spațiul ex-iugoslav, Nemanja Barac. Astfel, acesta devine cel de-al 6-lea jucător străin din lotul pregătit de Cristian Achim, antrenor care are acum la dispoziție cel puțin 2 sportivi pe fiecare post. 

În vârstă de 25 de ani și înalt de 1.98 metri, Nemanja evoluează pe poziția 3, acolo unde va fi coleg îndeaproape cu Sean Barnette. În stagiunea 2014-2015, Barac a evoluat în prima ligă din Serbia la KK Konstantin Nis, acolo unde în 30 de meciuri jucate a acumulat medii de 8.5 puncte, 3.9 recuperări, 0.8 pase decisive, 1.0 intercepții, 1.2 mingi pierdute și 8.9 în dreptul eficienței, totul în 21.7 minute jucate pe meci. De asemenea, Nemanja Barac a jucat pentru echipa din Nis și în sezonul 2013-2014, trecând și prin Slovenia la Rogaska Crystal.

Potrivit site-ului oficial al grupării bihorene, noul jucător al echipei se va alătura lotului în cursul săptămânii viitoare. 

La ora actuală, tehnicianul Cristian Achim are un lot format din următorii baschetbaliști: Will Franklin, Radovan Markovic, Sean Barnette, Nemanja Barac, Uros Lucic, Salih Nuhanovic, Dani Popescu, Sebastian Ionescu, Andrei Mandache, Silviu Lupusavei, Rareș Pașca, Bobe Nicolescu, Bogdan Țibîrnă și Sergiu Pop.

*Foto: juznevesti.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    bun asa
    Desi campania de transferuri se terminase oficial pt Oradea, era clar ca era mare nevoie de o extrema cu experienta, care mai devreme sau mai tarziu trebuia sa vina!!! Marele regret pt sezonul ce sta sa inceapa ramane Dillon!!! Cu el in echipa Oradea putea emite pretentii clare la titlu, asa e ceva mai greu, dar nu imposibil!!! Marele castig pt campionat este curatirea de asehotie si echipa finantata din contracte oneroase cu statul....adica din banii nostrii!!! Hai CSM ORADEA!!!

    cu 8 ani în urmă (22.08.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!