Stiri

CSU Alba Iulia, învinsă în primul meci cu Flying Foxes din CEWL

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.11.2017

CSU Alba Iulia a pierdut prima din cele două partide pe care le joacă în deplasare cu  Flying Foxes SVS Post Viena, scor 81-68. Gazdele s-au distanțat în primul sfert pe care și l-au adjudecat cu 20-10. A urmat un sfert secund în care „vulpile zburătoare” au mai  adăugat cinci puncte la avantaj, astfel că la pauza mare conduceau cu 45-30.

Sfertul trei a fost singurul câștigat de oaspete, pentru cinci puncte (22-27), dar echipa condusă de Manuel Rodriguez nu a putut să remonteze ecartul în ultimele zece minute. Sfertul patru le-a revenit gazdelor pentru trei lungimi (14-11), astfel că Flying Foxes SVS Post – CSU Alba Iulia s-a încheiat 81-68.

Marcatoarele de la CSU Alba Iulia au fost: Ashley Morrissette 16 puncte, Tyshara Fleming 15, Ana Radovic 14, Jessica January 11, Marta Fodor 10 și Cristiana Cutaş 2.

 

Pentru austriece este prima victorie în actuala ediție a Ligii Europei Centrale, după înfrângerea din meciul de deschidere, 75-79 în deplasare cu Zabiny Brno. Campioana Austriei preia șefia grupei cu 3 puncte, unul mai mult ca Olimpia Brașov. CSU Alba Iulia suferă a doua înfrângere în grupa A, după cea de la Brașov.

Flying Foxes SVS Post și CSU Alba Iulia joacă a doua partidă astăzi, de la ora locală 19 (20 ora României).

*foto: Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!