Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești continuă colaborarea cu Gerald Lee

Dan Oancia

Dan Oancia
10.07.2014

Lee

După un sezon anterior foarte bun reușit de către Asesoft Ploiești, în care unul dintre exponenții principali a fost finlandezul Gerald Lee, ploieștenii au optat pentru o prelungire a contractului cu acesta. Noua înțelegere dintre cele două tabere va dura cel puțin până la sfârșitul stagiunii în EuroCup.

Ținând cont și de importanța menținerii în echipă a unui jucător de valoarea lui Gerard Lee, negocierile dintre Asesoft Ploiești și finlandez au durat mai bine de trei săptămâni, convenind într-un final pentru rămânerea acestuia în România. Se pare că jucătorului în vârstă de 26 de ani i s-a oferit un contract cu diverse clauze speciale și bonusuri de performanță atât în competiția internă, cât și în Eurocup.

„Negocierile au urmat cursul normal şi suntem fericiţi că vom putea conta pe serviciile unui jucător care, în luna septembrie, va participa alături de naţionala Finlandei la Campionatul Mondial din Spania. La fel ca anul trecut, înţelegerea se va întinde în primă fază până la încheierea aventurii noastre în EuroCup, dar sperăm ca prin rezultatele obţinute să-i putem prelungi lui Gerald Lee şederea la Ploieşti”, a menţionat preşedintele executiv, Ionuţ Georgescu, pentru site-ul csuasesoft.ro.

Campion atât în Muntenegru cu Buducnost Podgorica, cât și în România cu CSU Asesoft Ploiești, scandinavul a reușit în ediția precedentă a competiției Eurocup să se claseze pe poziția nouă într-un top al eficienței după încheierea primei faze a grupelor, și pe poziția a 5-a în clasamentul aruncărilor din interiorul semicercului, 71,74% (66/92).

foto: Răzvan Păsărică

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mdfase10 :

    Popovic&Mohammed
    Hai si tu prelungirea contractelor pentru Momo si Popovic si dupa vreau prospaturii :)) #Camp1on1 #HaiAsesoft

    cu 9 ani în urmă (10.07.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mdfase10:

      .
      *cu

      cu 9 ani în urmă (10.07.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mival :

    Eurocup
    Mohamed e cel mai important de tinut, in rest trebuie adusi jucatori care sa dea bine de 3 puncte (amintiti-va de Krasici, Kuzmanovici...)!

    cu 9 ani în urmă (11.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Profetul
      Mie nu mi s-a parut un juctor fantastic, peste nivelul campionatului nostru da, dar nu iesit din comun si asta mai ales prin prisma problemelor de comportament! In meciurile cu noi, in special in PO a fost mai mereu eclipsat de Hargrove, parerea mea! Flowers si Lee au fost net superiori si mult mai valorosi! Si asta este parerea mea de afara vazut, nu zic ca nu trebuie pastrat dar cred ca de banii care se investesc in el se pot gasi sportivi mai valorosi si fara probleme de comportament(pana la urma Arnautovici o sa se bata cu el)

      cu 9 ani în urmă (11.07.2014)
    Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    @ARM
    Ai perfecta dreptate , e un jucator foarte bun , dar parca nu a fost la adevarata lui valoare , a fost inconstant sezonul asta . Cu toate ca in meciul decisiv cu oradea , in sfertul 3 , numai el era pe teren . Vom vedea , cand au renuntat la hargrove cei de la asesoft , multa lume era ingrijorata in ideea ca nu vom mai gasi unul ca el , dar a venit un alt " hargrove " adica mohammed . Si nu este sfarsitul lumii nici la el , vom aduce alt " mohammed " care poate va fi mai bun .

    cu 9 ani în urmă (11.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Fara ironie, tiniand cont de buget (pentru Eurocup ai nevoie) cred ca puteti gasi Hargrove si profeti pe toate gardurile! Jucatori de nivelul celor doi sunt suficienti, trebuie doar sa ai bani pentru ei! Mie sincer imi place Hargrove, la inceput am avut dubii pentru meciurile cu voi din fericire a demonstrat ca este un jucator profesionist si asta chiar daca la sfarsitul meciului din tur jucat in retur s-a imbratisat cu Iacobescu! Asa cum am mai zis, nu imi place profetul, mi se pare prea.... arogant si impertinent chiar si fata de colegii lui, Lee este in schimb un sportiv desavarsit, putini stiu sa fie atat de civilizati ca si el, Flowers...... inca unu ca el si profetul se poate pensiona! Mi se pare net superior valoric (Hargrove si profet) si extrem de periculos (la profet te poti apara, la Flowers......)!

      cu 9 ani în urmă (11.07.2014)
    • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet:

      ..
      Intr-adevar flowers a demonstrat calitate chiar si dupa 8-9 luni de pauza , iar daca se va antrena cum trebuie vara asta , sa isi recapete increderea in acel picior Pentru ca se vedea o oarecare teama , poate fi cea Mai importanta piesa sezonul urmator . Voi la cluj vad ca faceti echipa calumea , deja 4 romani valorosi , poate ne vedem in finala !

      cu 9 ani în urmă (11.07.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Hmmmmmmmmmmmmmm, sper ca sezonul acesta sa fie mai puternic decat frumosul sezon proaspat incheiat! Un sezon frumos cu un final apoteotic, daca trendul o sa ramana ascendent atunci...... Avem 4 romani buni dar sa vedem strainii, directia in care am pornit este buna dar sa vedem cum sa facem sa nu ne inecam ca tiganii la mal :P !

    cu 9 ani în urmă (11.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!