Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești își încarcă bateriile pentru EuroCup cu Timba Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.10.2014

LNBM

Etapa  5

Sâmbătă, 01.11.2014

Sala Sporturilor Olimpia                                                       

3-1 Fișa meciului 1-2

CSU Asesoft Ploiești primește vizita lui BC Timba Timișoara în etapa a 5-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul se va desfășura vineri, 1 noiembrie la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, cu începere de la ora 19:00.

CSU Asesoft Ploiești are nevoie să-și panseze rănile după ce a suferit două înfrângeri la rând. Campioana României a pierdut etapa trecută în LNBM în fața Stelei CSM București iar la mijlocul săptămânii, aceștia au pierdut și în EuroCup, pe terenul celor de la Banvit Bandirma.

Adversarii Asesoftului de sâmbătă vin după prima victorie înregistrată în acest sezon competițional al Ligii Naționale. Timba Timișoara a distrus pe teren propriu pe U Cluj-Napoca, cu scorul de 94-54.

Înaintea acestei etape, CSU Asesoft Ploiești conduce clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin cu 3 victorii și o singură înfrângere, în timp ce BC Timba Timișoara ocupă poziția a 12-a cu o victorie și două înfrângeri.

În confruntările directe de până acum, CSU Asesoft Ploiești nu a pierdut în fața Timbei Timișoara. Ploieștenii au 6 victorii în fața „urșilor” din Banat, de când aceștia au pătruns pe prima scenă a baschetului românesc.

Partida de sâmbătă dintre CSU Asesoft Ploiești și BC Timba Timișoara va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Sorin Drugău, Vlad Potra și Dragoș Barbu iar comisar al partidei va fi domnul Mihai Caraion.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!