Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești este din nou campioana României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.05.2015

CSU Asesoft Ploiești cucerește din nou titlul de campioană națională a României, după ce a câștigat și Meciul 3 al seriei cu BC Mureș, ducând astfel scorul la general la 3-0. Prahovenii s-au impus în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, scor final 86-76 (18-21, 19-14, 25-22, 24-19).

Cei mai buni oameni ai formației din Ploiești au fost M. Runkauskas cu 23 de puncte, respectiv C. Burlacu cu 17 puncte. De cealaltă parte, de la Târgu Mureș s-au remarcat K. Dykes și O. Barro, ambii cu câte 24 de puncte marcate. 

CSU Asesoft își trece în palmares cel de-al 11-lea titlu de campioană a României, respectiv cel de-al 4-lea consecutiv. 

Vom reveni cu cronica detaliată a confruntării de la Târgu Mureș, respectiv reacții din ambele tabere!  

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe arh :

    Bravo!
    Felicitori! Bravo Asesoft! O victorie meritata!

    cu 8 ani în urmă (24.05.2015) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    Respect
    Inafara de un incident la sfârșit , din ce s-a văzut la tv nu au fost alte probleme . Si imi pastrez spusele , respect Tg Mureș si respect suporterilor echipei . A fost un meci disputat , Asesoft a câștigat meritat meciul zic eu . Va doresc sa păstrați nucleul echipei si sa ne întâlnim iar in finala la anul !

    cu 8 ani în urmă (24.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!