Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft a pierdut la o posesie diferență meciul cu Steaua Roșie Belgrad

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.08.2014

CSU Asesoft Ploiești a pierdut al doilea amical al verii, jucat împotriva vicecampioanei Serbiei, Steaua Roșie Belgrad. Partida s-a jucat la fel ca o partidă de antrenament, fără ca scorul să fie afișat pe margine și fără a se ține cont de greșelile personale. Asesoft a ținut cont în această partidă de regulile folosite în meciurile oficiale și nu a lăsat pe parchet jucătorii cu 5 greșeli personale. Echipa lui Vladimir Arnautovic a pierdut cu scorul 65-68 în fața Stelei Roșie Belgrad.

CSU Asesoft Ploiești a început tare meciul cu formația de Euroligă și după 4 minute de joc, campionii României aveau un avans de 5 puncte, scor 9-4. Steaua Roșie Belgrad și-a revenit până la finalul primei secvențe și a reușit să-și clădească un avantaj maxim de 10 puncte. Asesoft a revenit din nou la conducere după 6 minute din repriza a doua și au dus scorul la 43-41. Pe final Asesoft a avut avantaj de 3 puncte, scor 62-59 dar în ultimele 3 minute, Steaua Roșie a revenit și s-a impus cu scorul 68-68.

Remarcații partide pentru Asesoft: Dragan Labovic 15 puncte și 7 recuperări; Alhaji Mohammed 14 puncte și o recuperare, Jonte Flowers 8 puncte și 4 recuperări; Cătălin Burlacu 7 puncte și 4 recuperări; Dee Brown 5 puncte, 3 recuperări și 8 pase decisive. Michalis Pelekanos 7 puncte, și 4 recuperări, Chris Cooper 6 puncte și 7 recuperări.

CSU Asesoft Ploiești a mai jucat un meci amical, miercuri 27 august în compania lui Borac Cacak. Ploieștenii au câștigat cu scorul 74-57.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!