Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Atlassib Sibiu are neapărat nevoie de victorie cu BC Timba Timişoara

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
20.02.2015

Liga Națională

Vineri, 20 februarie

Sala Sporturilor "Constantin Jude"

4-13 Fișa meciului 8-9

Cu moralul zdruncinat după patru înfrângeri consecutive, CSU Atlassib Sibiu se deplasează la Timişoara cu speranţa obţinerii unei victorii care să-i ridice încrederea şi care să o menţină în zona echipelor ce vânează un loc de playoff. Echipa lui Miodrag Perisic întâlneşte adversarul perfect pentru a ieşi din perioada mai puţin fastă prin care trece de mai bine de o lună, nimeni altul decât clubul aflat pe penultimul loc, BC Timba Timişoara.

CSU Atlassib Sibiu vine după o serie interminabilă de patru eşecuri consecutive: 63-70 cu CSU Asesoft Ploieşti, 83-84 cu CSM-U Oradea, 62-71 U-BT Cluj-Napoca şi 79-84 cu Steaua CSM Eximbank. “Urşii” de la Timba nu stau nici ei mai bine. Timişorenii şi-au pierdut, în ultimele două etape, meciurile cu CSU Asesoft Ploieşti, scor 54-77, şi cu CSM-U Oradea, scor 68-84.

CSU Sibiu este ocupanta poziţiei a şaptea, în timp ce BC Timba Timişoara se află pe locul al 12-lea.

În tur, sibienii au învins Timba cu scorul de 101-76 (29-16, 21-17, 25-17, 26-26). Meciul din retur dintre BC Timba Timişoara şi CSU Atlassib Sibiu se desfășoară mâine, 20 februarie 2015, începând cu ora 20:00. Partida nu este televizată.

*Foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!