Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploiești corectează recordul absolut stagional de puncte marcate

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.02.2013

CSU Asesoft Ploiești a stabilit un record absolut de puncte marcate într-un meci în actuala ediție de campionat. Campioana a înscris 119 puncte în victoria repurtată în capitală, asupra lui Dinamo București.

Prahovenii au avut 37/47 la aruncările de două puncte, 10/23 la trei puncte și 15/22 la linia de pedeapsă în drum spre acest total de puncte. Echipa pregătită de către Dado Arnautovic a înscris 36 puncte în primul sfert, respectiv 34 în cel de-al patrulea.

De notat că CSU Ploiești deținea și recordul precedent de puncte marcate într-un meci în acest sezon. Campionii au înscris 116 puncte în victoria repurtată la Craiova, pe 9 decembrie 2012. Poziția a 3-a în această ierarhie revine lui BC Timișoara, cu 112 puncte înscrise împotriva lui Dinamo.

Aceasta a fost a 19-a performanță stagională în care o echipă trece de borna 100 la puncte înscrise. Echipele care au depășit suta de puncte sunt: CSU Ploiești (de cinci ori), BC Timișoara (de două ori), CSU Sibiu, Gaz Metan Mediaș (de două ori), BCM U Pitești (de două ori), CSM Oradea (de trei ori), CSȘ Giurgiu, Energia Rovinari, CSM București și Timba Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!