Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu învinge ușor pe BC Miercurea Ciuc

Iulian Floca

Iulian Floca
11.11.2012

77 - 68

19-15 17-15 18-15 23-23
  Statistică  

CSU Atlassib Sibiu a reușit să treacă sâmbătă seara de BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, scor 77-68, obținând scump o victorie importantă.

Doi jucători importanți ai lui Dragan Petricevic au părăsit meciul accidentați, și anume Markovic și Aktaș.

Primul sfert a început în forță, ciucanii preluând conducerea, după doar câteva minute de joc. Bucuria lor nu a durat mult, deoarece Sibiul a revenit și a incheiat primul sfert cu scorul de 19-15.

Următoarele 10 minute au continuat în aceeași manieră, CSU Sibiu rămânând la conducere, reușind chiar să își consolideze avantajul. Astfel, echipele au intrat la vestiare cu scorul de 36-30.

În sfertul al treilea părea că meciul se relansează însă odată cu mărirea diferenței în favoarea Sibiului, vine și accidentarea lui Aktaș.

În sfertul al patrulea CSU Sibiu a menținut distanța, reușind să încheie meciul la 9 puncte diferență de adversari, scor final 77-68.

Reușind această victorie, echipa lui Dragan Petricevic încearcă să își asigure o urcare treptată în clasament, îndepărtându-se de zona aceea neagră a ultimelor clasate. De cealaltă parte, Miercurea Ciuc ocupă în continuare locul 14 și trebuie să se gândească și să se concentreze pentru meciul următor, cel împotriva Craiovei în deplasare.

CSU Sibiu se va pregăti pentru întâlnirea de gradul zero de la Timișoara dintre antrenorul Petricevic și fosta sa echipă, alături de fanii în inima cărora ocupă un loc important.

Remarcații partidei de partea Sibiului au fost Austin, cu 22 de puncte și 7 recuperări, și Griskenas cu 18 puncte și 6 recuperări, iar de cealaltă parte s-au făcut remarcați Bubalo și Filipovic, cu 17, respectiv 14 puncte.

Rămâne de văzut care va fi evoluți echipelor în continuare, mai ales că CSU Sibiu are momentan alți doi jucători accidentați.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    cronica aiuritoare
    se pare ca am vazut meciuri diferite...sunt suporterul sibiului, dar aseara au jucat in nota obisnuita din acest sezon, adica foarte slab. singurul meci bunicel a fost cel cu pitestiul, care a fost castigat doar pentru ca au jucat acasa. tot meciul de de aseara nu au putut sparge zona ciucului ( a ciucului!!!!), aruncand doar de 29 de ori de 2 puncte. noroc cu austin, care daca era valid velickovic, era probabil lasta in tribune de petricevic. in ceea ce priveste accidentarile, cea a lui markovic e un castig pentru echipa, iar aktas oricum nu bifa mai mult de 10 min pe meci. pentru toata lumea prezenta aseara la sala (inclusiv MV) a fost clar ca in urmatoarele 3 meciuri nu avem nici o sansa, turul parand compromis. vom vedea ce se mai intampla.

    cu 11 ani în urmă (11.11.2012) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    completare
    ciucanii, cu mai multa atentie, puteau chiar pune probleme pe final. au facut pasi de prea multe ori si si-au pierdut destul de usori cei mai inalti oameni (filipovic si dupre). daca te mai uiti pe statistica vezi niste chestii interesante: TO sibiu 14 - ciuc 23, ST sibiu 5 - ciuc 11 (numai lui gruev i-au luat-o de 2 ori intr-un minut, pe unde-o fi wisseh...).

    cu 11 ani în urmă (11.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!