Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu aniversează 20 de ani de la primul titlu câștigat cu un meci de gală

Paul Olar

Paul Olar
03.07.2015

Sala Transilvania din Sibiu va găzdui sâmbătă, 4 iulie, un eveniment de gală. CSU Forest Sibiu și Steaua București se întâlnesc într-o reeditare a finalei de acum două decenii, când ardelenii au pus mâna pe primul titlu național.

Partida va alinia jucători de legendă precum Cornel Alecu, Benny Pelger, Claudiu Muntean, Bogdan Spânu, Ovidiu Teleabă, pe când maieul trupei militare va fi îmbrăcat de foștii sportivi Horia Păun, Sorin Ardelean, Adrian Voinescu, Dragoș Barbu sau Ștefan Lecca. Antrenorii echipelor vor fi Mircea Vulc și Dumitru Lecca.

„Ne bucurăm sa ne reîntalnim dupa 20 de ani, ca și în romanul lui Dumas. Sper să fie o revedere placută, atât pentru noi, cat și pentru suporterii de atunci, și să ne readucem aminte cu plăcere de acele vremuri frumoase. Am tinut să invităm pe toti de atunci: antrenori, jucatori, arbitri, și ne pare nespus de rău că fostul secretar al Federatiei, domnul Mircea Câmpeanu, nu va putea fi prezent”, a declarat Mircea Vulc, antrenorul cu care CSU Forest Sibiu a câștigat titlul, în urmă cu 20 de ani.

Potrivit unui comunicat emis de către CSU, evenimentul va debuta la 17:30, cu o partidă demonstrativă între echipele de juniori ale CSU Sibiu, urmată de rejucarea finalei de acum 20 de ani, dintre CSU Forest Sibiu 1995 și Steaua București 1995, de la orele 18:00. Intrarea este liberă.

Totodată, meciul va fi transmis, în direct, prin live-stream, de Romania Live Events, la acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!