Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu egalează seria la 1 în duelul cu CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
21.05.2018

CSU SIBIU ORADEA

CSU Sibiu a reuşit o victorie importantă, scor 85-78, în al doilea meci al seriei cu CSM CSU Oradea, din semifinalele LNBM.

Dan Fleşeriu a început în formula Laser, Brosser, Pratt, Kinnard şi Cooper. De partea cealaltă bihorenii au început cu Richard, Kariniauskas, Nicolescu, Denison şi Valeika.

Tyler Laser a pus primele 4 puncte pe tabelă, în timp ce Lawrence Kinnard cu un coş de 3 puncte a dus scorul la 11-4. Bobe Nicolescu şi Kariniauskas au redus ecartul la doar două puncte, scor 15-13. Laser a continuat apoi să îi macine pe orădeni şi a fost principalul artizan al unui run de 10-1. Gajovic şi Kinnard au schimbat coşuri de 3 puncte care au stabilit scorul primului sfert la 28-17.

Pratt şi Dragoste au dus Sibiul la 16 puncte, scor 33-17, la începutul sfertului secund, dar oaspeţii au intrat treptat în joc. Mandache şi Gajovic au reuşit două coşuri de 3 consecutive, iar Kariniauskas a apropiat Oradea la 9 puncte, scor 34-25. Cooper şi Tibîrnă au răspuns cu câte 4 puncte fiecare, Zeno a redus diferenţa la 7 puncte (38-31), dar finalul sfertului a aparţinut gazdelor, care după coşul de 3 puncte al lui Paliciuc au păstrat la pauză o diferenţă de double-digits, scor 47-35.

Oradea a început a doua repriză într-un ritm furibund, cu nouă puncte consecutive care au dus scorul la 47-44. Tyler Laser a răspuns cu 5 puncte consecutive, dar Zeno şi Richard cu un and-one au adus iarăşi Oradea la 3 puncte diferenţă. Momentul tensionat al meciului a venit la un capac al lui Monyea Pratt la Mandache, urmat de un duel între cei doi jucători pentru care ambii au primit câte un antisportiv. Kinnard a reuşit un coş de 3 puncte, Paliciuc şi Laser au punctat şi ei pentru Sibiu, care a intrat înaintea ultimului sfert la 5 puncte distanţă.

Kariniauskas a pus primele 2 puncte în sfertul 4, dar elevii lui Dan Fleşeriu au pus un run excelent de 10-2, cu Tyler Laser în prim plan. Martin Zeno şi-a intrat în mână şi a redus diferenţa la doar 4 puncte, scor 74-70, după un coş de 3 puncte. Kinnard şi Pratt au răspuns însă de la 3, iar după and one ul lui Laser, scorul arăta 83-74, cu 1:20 rămas de jucat. Richard şi Mandache au redus ecartul la 5 puncte, dar nu au putut face mai mult iar CSU Sibiu a câştigat cu 85-78.

Tyler Laser a marcat 32 de puncte, Lawrence Kinnard 17 şi Chris Cooper 13 puncte şi 12 recuperări. De partea cealaltă Kris Richard a înscris 19 puncte, Martin Zeno 12, iar Mandache şi Denison au marcat câte 10 puncte.

După acest meci Sibiul a reuşit să egaleze la 1-1 iar următorul meci se joacă vineri, de la ora 20:00, la Arena Antonio Alexe.

*foto: Cristi Cojocaru/facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!