Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu pierde al doilea amical din Austria după doar 19 minute de joc

Dan Oancia

Dan Oancia
13.09.2014

Partida amicală disputată de CSU Sibiu vineri, în 12 septembrie, a fost întreruptă după doar 19 minute disputate din meci, astfel stabilindu-se învingătoarea celui de-al doilea joc al sibienilor de la Traiskirchen. Arbitrii au fluierat finalul amicalului disputat de gruparea din România împotriva echipei locale Arkadia Traiskirchen din cauza nemulțumirilor la adresa arbitrajului.

Jocul s-a încins după mai multe faze litigioase, la capătul cărora deciziile arbitrilor au fost contestate fie de tabăra română, fie de cea austriacă, ceea ce a dus la discuții aprinse între jucătorii echipelor. Deși cele două combatante și-au manifestat dorința de a continua disputa, arbitrii au decis să întrerupă partida nici două sferturi disputate, scorul final fiind 45-22 în favoarea gazdelor.

Și BC Timișoara a evoluat în urmă cu două săptămâni împotriva aceiași echipe austriece, reușind să o învingă. CSU Sibiu își va continua stagiul de pregătire, urmând a întâlni pe 14 septembrie echipa maghiară Sopron, iar pe 16 septembrie pe Gussing Knights. Sibienii vor juca ultimul amical din Austria pe 17 septembrie, împotriva echipei BK Klosterneuburg.

*foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!