Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu primește vizita lui BCM U Pitești în etapa a III-a din Top 6

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
10.03.2017

CSU Sibiu joacă sâmbătă, pe teren propriu, partida cu BCM U Pitești, din etapa a III-a a Top 6. Sibienii s-au impus în ambele confruntări cu alb-violeții din prima fază a campionatului.

Ambele formații au acumulat câte o victorie și o înfrângere în faza a doua a sezonului regulat. Sibienii au câștigat partida de acasă cu BC SCM Timișoara, cu scorul de 77-70, după care au pierdut în deplasare cu Steaua CSM EximBank, la o diferență de 14 puncte: 71-57. 

La rândul lor, piteștenii au obținut o victorie în prima etapă din Top 6, învingând pe teren propriu pe Steaua CSM EximBank cu scorul de 72-67. În etapa a II-a, jucătorii lui Hristu Șapera au pierdut la Cluj-Napoca, pe terenul liderului, la o diferență de 10 puncte: 94-84. 

Cele două formații s-au întâlnit de două ori în acest sezon competițional, ambele confruntări fiind câștigate de galben-albaștri. În tur, sibienii s-au impus pe teren propriu la o diferență de o posesie, scor 87-85, iar în retur au învins la 9 puncte, scor 80-71, în Sala Trivale din Pitești. 

Istoricul confruntărilor anterioare este favorabil echipei gazdă, care s-a impus în 21 din 29 de confruntări cu BCM U Pitești. 

Partida dintre BC CSU Sibiu și BCM U Pitești se dispută sâmbătă, 11 martie, de la ora 18. Meciul nu va fi televizat. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!