Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Campioana primește vizita liderului din Liga Națioanlă de Baschet Masculin

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.03.2017

Prima etapă a fazei secunde din Liga Națională de Baschet Masculin le pune față în față pe CSM CSU Oradea și U BT Cluj-Napoca. Partida din etapa a 23-a va avea loc în Arena Antonio Alexe vineri, 3 martie, începând cu ora 20:00.

CSM CSU Oradea și U BT Cluj-Napoca se vor întâlni pentru a 4-a oară în acest sezon. În precedentele trei partide formația lui Mihai Silvășan a avut câștig de cauză de fiecare dată, în Super Cupa României și în jocurile din prima fază a LNBM.

Oradea a încheiat prima fază pe poziția a 6-a a clasamentului cu 9 victorii și 9 înfrângeri, în timp ce U BT Cluj-Napoca este lider  autoritar cu 16 victorii și 2 înfrângeri. Prin accederea în grupa valorică 1-6, ambele echipe sunt sigure de prezența în play-off.

U BT Cluj-Napoca a cucerit al doilea trofeu al sezonului, după ce s-a impus în Final 8-ul Cupei României organizat la Sibiu. Clujenii și-au trecut în palmares și Super Cupa, chiar în startul sezonului când a trecut de CSM CSU Oradea în Arena Antonio Alexe.

U BT Cluj-Napoca este liderul statistic al Ligii Naționale la puncte marcate, pase decisive, eficiență, procentajul aruncărilor de 2 puncte și de 3 puncte. CSM CSU Oradea se poate lăuda cu cea mai bună defensivă a ligii, cu o medie de 74.9 puncte primite în medie pe meci.

CSM CSU Oradea s-au mai întâlnit în 39 de rânduri din 2005 până acum. Clujenii au un palmares net favorabil, cu 27 de victorii și doar 12 înfrângeri.

Partida de vineri (03.03) va fi oficiată de o brigadă de arbitrii formată din Alexandru Olah, Laszlo Bukuresti și Sorin Drugău, Eugen Poenaru fiind comisar.

Jocul dintre CSM CSU Oradea va putea fi văzut în direct la Digi Sport 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!