Stiri

Campionatul Africii a ajuns în fazele sferturilor de finală

Dan Oancia

Dan Oancia
27.08.2015

Campionatul African de baschet își cunoaște ultimele opt echipe care au rămas în competiție după confruntarea de ieri dintre Nigeria și Mozambic, câștigată de nigerieni fără prea mari probleme, cu scorul de 83-47. În primele două sferturi de finală care vor avea loc astăzi se vor întâlni Egipt și Angola, respectiv Tunisia și Mali.

Dacă Egipt s-a distrat cu Zimbabwe în optimile de finală, 102-62, Angola a trebuit să transpire serios pentru o calificare în fața Republicii Centrafricane, scor final 62-61. Pe cealaltă parte de panou se află Senegal, Algeria, Gabon și Nigeria. Primele două se vor duela pentru un loc în semifinale. Senegalul a trecut de Uganda cu 79-48, în vreme ce Algeria a avut bătăi de cap cu Camerun, scor final 73-71.

Gabonul i-a învins la 10 puncte pe cei din insula Capului Verde, 77-67, în timp ce Nigeria s-a distrat cu Mozambicul, 83-47.

Foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!