Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carmin Popa și Brian Burrell vorbesc despre derby-ul Clujului

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.12.2014

Universitatea Cluj-Napoca și U-BT Cluj-Napoca se întâlnesc astăzi pentru prima dată în istorie, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 12 din Liga Națională de Baschet Masculin. Confruntarea dintre cele două echipe clujene va fi găzduită în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar startul jocului se va da la ora 18:30.

Carmin Popa, antrenorul celor de la ”U” Cluj, și elevul său, americanul Brian Burrell, au vorbit despre duelul cu concitadinii de U-Banca Transilavania, într-o declarație acordată celor de la Digi 24 Cluj.

„Vrem să arătăm şi în sfârşit să ne vadă lumea şi pe noi, să fim competitivi şi combativi, de ce nu? Ţinând cont că nici ei nu stau foarte bine în clasament, este şi un derby", a punctat tehnicianul „studenților”, fiind completat de Burrell: „Cluj versus Cluj va fi un meci dificil, dar suntem pregătiţi şi sper că noi vom câştiga”. 

Înaintea acestei întâlniri, nou-promovata din cadrul CS Universitatea Cluj, ocupă ultima poziție în LNBM, având 10 meciuri pierdute din 10 meciuri jucate. Nici adversarii de la U-BT nu stau mai bine, având în vedere valoarea lotului, fiind la rândul lor în afara play-off-ului în acest moment. Elevii lui Marcel Țenter sunt pe 10 cu 4 meciuri câștigate și 6 pierdute.

*Foto: Csaba Toth

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Asa ne bateti de tare de va suna apa in cap...... nu va vedeti nici cum lungul nasului!

    cu 9 ani în urmă (19.12.2014) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Asa ne bateti de tare de va suna apa in cap...... nu va vedeti nici cum lungul nasului!

    cu 9 ani în urmă (19.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!