Stiri Cupa României Feminin

Carmin Popa: „Este foarte clar că fetele au avut mari emoții”

David Istrate

David Istrate
26.09.2018

Cu un lot schimbat aproape în totalitate față de cel din anul trecut, echipa de baschet feminin a Universității Cluj-Napoca a atacat primul tur al Cupei României. Cu toate că tinerele jucătoare au fost aproape de victorie, în cele din urmă CS Phoenix Constanța a reușit să se impună cu 77-73.

După terminarea jocului, tehnicianul ce l-a înlocuit pe Dragan Petricevic pe banca Clujului a acceptat să ofere o scurtă declarație.

„Este foarte clar că fetele au avut mari emoții, iar ca dovadă am pierdut primul sfert la 9 puncte. Pe de altă parte, am comis foarte multe greșeli copilărești și nu am știut să gestionăm anumite situații bune din timpul jocului. Dar, mergem înainte, calificarea nu este pierdută iar eu consider că putem juca mult mai bine decât am făcut-o în acest meci, atât în apărare cât și în atac.”

Carmin Popa a antrenat în trecut atât la nivel de junioare, pe Napoca Baschet School, cât și la nivel de seniori, formația masculină a clubului CS Universitatea Cluj-Napoca. În prezent, lotul „studentelor” este formată în mare măsură din jucătoare tinere promovate de la NBS, precum Irina Părău, Ștefania Bot sau Petra Irimieș.

Returul Cupei României va avea loc sâmbătă, 29 septembrie, în Sala Sporturilor din Constanța, iar elevele lui Carmin Popa au nevoie de o victorie la minim 5 puncte pentru a se califica mai departe.

*Foto: u-cluj.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!