Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Chelsey Lee, din nou double-double şi în victoria de la Alexandria

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
20.11.2014

O mare surpriză s-a înregistrat miercuri seara în sala sporturilor din Alexandria, unde Phoenix U Galaţi a învins la limită pe CSBT, scor 66-64. Echipa gălăţeană a bifat astfel cea de-a şaptea victorie sezonală.

Chelsey Lee a fost la înălţime sub cele două panouri şi a terminat jocul din nou în double-double, cu 21 puncte, 16 recuperări şi o pasă decisivă. „Gălăţeanca” a stat pe parchet 38,3 minute şi a avut medii de 77 % (10/13) la aruncările de 2 puncte şi 25% (1/4) la aruncările de la linia de fault.

La victoria surpriză de la Alexandria, o contribuţie importantă a avut şi conaţionala lui Chelsey, Ivory James, care a reuşit 21 puncte, 8 recuperări, o pasă decisivă şi trei intercepţii. În cele 37,07 minute petrecute pe parchet, jucătoarea de peste Ocean a avut procentajele: 80% (4/5) la aruncările de 2 puncte, 71% (10/14) la aruncările libere şi 17% (1/6) la aruncările de la distanţă.

*Foto: Florentin Antonoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!