Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Cooper: „Am semnat cu Steaua deoarece am considerat că este o oportunitate uriaşă în cariera mea”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
15.07.2015

Chris Cooper, noua achiziție a formației Steaua CSM EximBank, a vorbit pentru site-ul oficial al echipei bucureștene despre grupa din EuroCup.

„Va fi o grupă interesantă. Toate echipele sunt de renume, sunt valoroase, dar cred că avem şanse să avansăm. Din ce am învăţat anul trecut, trebuie să evoluăm cât mai bine în meciurile de pe teren propriu pentru a avea şanse de calificare. Deoarece suntem cu toţii în presezon, cred că este greu să spunem care sunt cele mai puternice şi cele mai slabe formaţii din grupă. Fiecare echipă are şansa să îşi îmbunătăţească lotul şi să aducă jucători cheie. Fără să vedem cum se integrează aceşti jucători în echipă, nu ne putem pronunţa cu privire la valoarea adversarilor”.

Fostul jucător al campioanei României, CSU Ploiești, Cooper a dezvăluit și motivul pentru care a ales să vină la Steaua:

„Am semnat cu Steaua deoarece am considerat că este o oportunitate uriaşă în cariera mea. Echipa joacă în Eurocup, ceea ce înseamnă mult pentru un jucător, şi am şansa de a câştiga aici cel de-al doilea titlu naţional. Mă aştept să ajungem cât mai departe în Eurocup, dar în acelaşi timp să dăm totul în liga naţională şi în Cupa României“, a declarat Cooper. “Campionatul României este unul foarte bun. Majoritatea echipelor sunt foarte competitive şi au jucători valoroşi”, a adăugat jucătorul american.

Sezonul trecut, Chris Cooper a avut medii de 7,9 puncte, 5,9 recuperări şi 1,2 capace pe meci, în 23 de partide jucate în Liga Naţională de Baschet Masculin.

A absolvit Universitatea Old Dominion (North Folk, Virginia), a mai evoluat pentru Bakersfield Jam (NBA D-League) şi BC Siauliai (Lituania).

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!