Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Chris Cooper a făcut legea la recuperare sub panoul advers în meciul de la Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.03.2018

BC CSU Sibiu a debutat cu victorie în Top 6, impunându-se pe terenul lui BCM U Pitești cu scorul de 98-81. Elevii lui Dan Fleșeriu au câștigat lupta la recuperare în acest joc și în special la cea ofensivă, reușind să prindă 17 mingi la panoul advers.

Chris Cooper a fost jucătorul care a alimentat jocul la recuperarea ofensivă pentru sibieni. Pivotul american a reușit 10 recuperări ofensive din totalul de 17 al echipei sale. „Coop” a încheiat meciul din Trivale în double-double cu 13 puncte și 13 recuperări. El a mai adăugat 4 pase decisive, 2 capace, o intercepție și un turnover. El nu a avut un procentaj foarte bun de la 2 puncte, unde a termina cu 6/15 pentru 40%, însă pe final a finalizat două alley-oop-uri foarte spectaculoase. După această performanță Cooper a strâns un index al eficienței de 23 de unități.

După cele 10 recuperări ofensive, Chris Cooper a fost aproape să doboare recordul sezonului la acest capitol. Alin Borșa a înregistrat 12 recuperări într-un meci pierdut de BC Mureș, echipă retrasă între timp din LNBM, cu Timba Timișoara. „ Coop” devine al doilea jucător care reușește să prindă minim 10 mingi la panoul advers în acest sezon.

BC CSU Sibiu a reușit să convertească în 26 de puncte cele 17 recuperări ofensive în meciul BCM U Pitești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!