Stiri Cupa României Masculin

Chris Lee: ,,Am încredere în echipa noastră”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
30.09.2014

Christopher Lee, ajuns la echipă pentru a-l înlocui pe Massamba a prefaţat partida din cadrul Cupei, împotriva celor de la CSM-U Oradea, spunând că au ca adversar o echipă puternică dar este optimist în ceea ce priveşte şansele echipei sale.

,,O să fie un meci puternic, Oradea este o echipă foarte bună, au ajuns în finală anul trecut, datorită faptului că formează o echipă puternică, dar am încredere în echipa noastră, îmi place cum jucăm. Sunt ultimul jucător venit, dar se pare că toată lumea joacă bine împreună şi avem şansele noastre. Sper ca toţi fanii să vină şi să ne susţină, aşa cum au făcut-o şi anul trecut, să avem sala plină şi să ne ajute dându-ne energie pentru meci.

De când am sosit la echipă, acum doi ani, fanii m-au făcut să mă simt ca acasă, mă bucur că m-am întors şi că am posibilitatea să joc în faţa lor, sper să îi revăd pe toţi atât miercuri, cât şi în restul sezonului.”

Foto: oradeamagazin.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!