Stiri

Chris Lee susține probe de joc la o echipă din Elveția

Paul Olar

Paul Olar
22.09.2014

Chiar dacă semnase inițial cu olandezii de la Den Bosch, Chris Lee va avea parte de o nouă destinație. Conform portalului eurobasket.com, fostul baschetbalist al lui CSU Atlassib Sibiu susține probe de joc la Lugano Tigers, formație ce activează în primul eșalon elvețian.

Pivotul a contabilizat 30 de prezențe în precedenta ediție de Ligă Națională, remarcându-se cu medii de 11.0 puncte, 9.0 recuperări, 2.0 pase decisive și 1.1 pase decisive. De asemenea, americanul se mândrește cu experiență în campionatele din Portugalia, Spania, Mexic și Uruguay.

Născut în anul 1984, Lee a absolvit colegiul South Carolina State, fiind originar din Washington. În cazul în care va confirma, sportivul de peste ocean va fi păstrat în lotul “tigrilor”.

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!