Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cine sunt câștigătorii concursului „6 Ani de TotalBaschet”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.01.2017

Duminică, 21 ianuarie, proiectul TotalBaschet a împlinit 6 ani de existență. Cu prilejul acestui moment aniversar am pus la bătaie două bilete „follow my team - România” la EuroBasket 2017 - Cluj-Napoca. În cele 32 de ore de concurs, peste 150 de persoane ne-au transmis feedback-ul cu privire la ce subiecte își doresc să regăsească mai des pe site-ul nostru.

Dintre acestea doar 93 au îndeplinit condițiile de participare (comment pe site/like&share&comment pe pagina de Facebook) și au fost introduși pe o listă, iar prin intermediul site-ului random.org am stabilit cei doi câștigători. Aceștia sunt Alex Lupu și Anisia Dumitrescu.

Vă mulțumim pentru participare, dar și pentru gândurile calde! Felicitări câștigătorilor!

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca KBSC2430 :

    share si like?
    "În acest sens, venim cu un concurs aniversar în care punem la bătaie două bilete follow my team (România) la cel mai important eveniment baschetbalistic organizat în țară în ultimii ani, EuroBasket 2017 Cluj-Napoca. Tot ce trebuie să faceți pentru a participa este să răspundeți, printr-un comentariu, la următoarea întrebare"

    Cam asta scria pe site nu scria nimic de share si like la pagina. Probabil n-ati mai vazut si n-ati mai pus pe site, inteleg dar e putin frustrant. Oricum frumoasa intentie si succes pe mai departe.

    cu 7 ani în urmă (24.01.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu BB55 :

    comm
    coment pe site?
    Asta de unde ati mai scos-o? Nu s-a scris nicaieri despre asta.

    cu 7 ani în urmă (24.01.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    Concurs
    Dragi participanti,

    V-ati regasit pe lista celor 93. Concursul s-a derulat in acelasi timp pe site cat si pe facebook. Cei de pe facebook au trebuit sa raspunda la intrebare alaturi de un share al paginii si un like la pagina. Pentru a intra in concurs, userii de pe site au trebuit doar sa raspunda la intrebare printr-un comment :) Sper ca totul e clarificat acum! Va multumesc!

    cu 7 ani în urmă (24.01.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      clarificare
      Am inteles! Va mulțumesc pentru clarificare!

      cu 7 ani în urmă (24.01.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!