Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ciprian Ţelinoiu: “Echipa cea mai motivatǎ va câştiga partida”.

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
07.12.2012

                        

Sâmbǎtǎ, formaţia CS Dinamo se deplaseazǎ la malul mǎrii pentru a se confrunta pentru prima datǎ cu Farul Constanţa, în cadrul etapei a 12-a. Fundaşul dinamoviştilor în vârstǎ de 22 ani, Ciprian Ţelinoiu, a declarat cǎ partida are o importanţǎ deosebitǎ, existând posibilitatea de a înregistra prima victorie din acest sezon.

“Meciul cu Farul este unul foarte important pentru noi, întrucât mergem la Constanţa pentru a încerca sǎ obţinem prima noastrǎ victorie! Motivaţia şi dorinţa sunt cele mai importante în acest meci, deşi oboseala a început sǎ îşi punǎ amprenta asupra echipelor. În opinia mea, echipa cea mai motivatǎ va câştiga partida! Am încredere în mine şi în colegii mei cǎ vom face un meci mare, important este sǎ ne menţinem concentrarea pe tot parcursul meciului şi sǎ fructificǎm fiecare posesie! Va fi un meci foarte greu, dar sper sǎ ne întoarcem acasǎ învingǎtori!”.

Partida este programatǎ sâmbǎtǎ, 08 decembrie, ora 17.00

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!