Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ciprian Ţelinoiu: “Pregǎtirea fizicǎ şi experienţa şi-au spus cuvântul”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
24.11.2012

                     

Vineri seara, în Arena de Baschet din Bucureşti s-a disputat confruntarea dintre CS Gaz Metan Mediaş şi CS Dinamo, culminând cu victoria oaspeţilor, scor 106-64. Principalul marcator al gazdelor, Ciprian Ţelinoiu, a declarat pentru totalbaschet.ro cǎ a fost un meci greu, dar este mulţumit de prestaţia sa.

“Ştiam cǎ meciul va fi foarte greu, având în vedere cǎ echipa adversǎ se aflǎ pe o pantǎ ascendentǎ, în opinia mea Mediaşul fiind cea mai buna echipǎ din campionat. Mǎ bucur cǎ am reuşit sǎ fac un meci foarte bun din punct de vedere personal, m-au ajutat şi coechipierii şi antrenorul, care a avut încredre în mine. Îmi pare rǎu cǎ diferenţa de puncte înregistratǎ a fost foarte mare, pregǎtirea fizicǎ şi experienţa şi-au spus cuvântul! Sper cǎ la urmǎtoarele meciuri, noi, ca echipǎ, sǎ jucam din ce în ce mai bine şi sǎ încercǎm sǎ câştigǎm!”

Fundaşul dinamovist a fost principalul marcator al echipei sale, cu un total de 19 puncte, 4 intercepţii, 2 recuperǎri, pentru un indice de eficienţǎ de 18.

 

Foto: Arhiva personala

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!