Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ciprian Ţelinoiu: “Sper să fac un meci bun şi să ajut echipa cât pot de mult”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
17.01.2013

CS Dinamo Bucureşti va primi vizita celor de la BCM U Piteşti, în cadrul etapei a 18-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. În etapa anterioară, dinamoviştii au fost învinşi în deplasare de CSM Oradea cu scorul de 105-55, în urma acestui rezultat echipa antrenată de Nicolae Toader rămânând fără victorie în campionat. Înaintea partidei contra Piteştiului, CS Dinamo se află pe ultima poziţie a clasamentului cu un total de 17 puncte.

Total Baschet a luat legătura cu Ciprian Ţelinoiu, jucătorul celor de la CS Dinamo Bucureşti. Iată ce a declarat acesta referitor la partida pierdută la Oradea, dar şi la următorul joc:

Era de aşteptat să avem un meci greu împotriva celor de la Oradea. S-a văzut clar diferenţa de valoare. Ei au jucat la un nivel înalt ca de fiecare dată şi au tratat meciul cât se poate de serios. Merită să fie în fruntea clasamentului deoarece joacă un baschet de calitate şi ca o adevarată echipă. Îmi pare rău că diferenţa pe tabelă a fost atât de mare. Eu unul mi-am dat toata silinţa să fac un meci cât mai bun, aşa cum au făcut şi colegii mei. Atmosfera a fost una foarte plăcută, publicul a fost foarte călduros cu echipa Dinamo şi ţin să le mulţumesc pentru acest lucru.

Pentru meciul de acasă împotriva celor de la Piteşti sper să fac un meci bun şi să ajut echipa cât pot de mult. Piteştiul vine dupa o înfrângere şi cu siguranţă vor juca motivaţi şi nu ne vor menaja. Luăm fiecare meci în parte şi încercăm să jucăm cât mai bine pentru a căpăta experienţă şi pentru a demonstra că şi jucătorii români tineri pot juca la un nivel înalt.

Întâlnirea dintre CS Dinamo Bucureşti şi BCM U Piteşti va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18:30.

Foto: Viorel Carțiș

1 comentariu la aceasta stire:
  • viorel2bb :

    despre foto articol...
    Foto: Viorel Cartis. CSM Oradea-Dinamo Bucuresti 12.01.2013

    cu 11 ani în urmă (17.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!