Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ciprian Prisăcaru: „Swanier nu poate avea drept de joc în Liga Națională”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.03.2017

Universitatea Cluj-Napoca s-a impus clar în derby-ul pentru locul 2 al Ligii Naționale de Baschet feminin, scor 88-54 în fața CSM Târgoviște. Cu toate acstea, studentele nu sunt sigure de ocuparea acestei poziții la finalul Top 6. Gruparea din Cetatea Chindiei a depus memoriu la Federația Română de Baschet prin care a contestat dreptul de joc al sportivei Naketia Swanier și a solicitat câștigarea jocului la masa verde.

Contestația trebuia să se judece astăzi, conform spuselor lui Ciprian Prisăcaru. Președintele echipei din Târgoviște consideră că Swanier nu are drept de joc în Liga Națională și precizează că se va adresa Federației Internaționale de Baschet, dacă forurile interne nu îi vor da câștig de cauză. 

Am depus contestație imediat după meci. Luni s-a făcut precizarea contestației printr-o adresă către FRB, fiind expuse pe larg toate motivele, argumentele. Considerăm că la data de 28 februarie jucătoarea nu era în măsură să solicite cererea de transfer, dat fiind faptul că se afla sub contract cu echipa din Polonia. Drept urmare ea nu poate avea drept de joc în Liga Națională.

Astăzi a fost o ședință la Federație, de la orele 15:00, în care s-a dezbătut această contestație. Așteptăm mâine dimineață comunicatul oficial. Dacă decizia nu ne este favorabilă ne vom adresa Biroului Federal și apoi Federației Internaționale de Baschet căci situația este una destul de clară și foarte simplă în același timp.

Mai citiți și:

CSM Târgoviște depune memoriu la FRB după înfrângerea cu Universitatea Cluj-Napoca

Cătălin Tănase: „Am pierdut azi, dar sper să câștigăm partida la masa verde”

Dragan Petricevic: „Toate jucătoarele noastre sunt legitimate regulamentar”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!