Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Fometescu: „Mi se pare ireală această diferență de 12 puncte”

Paul Olar

Paul Olar
17.01.2016

Steaua CSM EximBank București a înregistrat o înfrângere sâmbătă seara, pe terenul lui U-Banca Transilvania. Spre deosebire de bucureșteni, clujenii au fost mai montați, aspect recunoscut de către Claudiu Fometescu.

Principalul Stelei a participat la conferința de presă de la finalul disputei, răspunzând întrebărilor venite din partea jurnaliștilor.

Domnule Fometescu, ce a făcut diferența în această seară?

Nu m-am gândit. Am întâlnit o echipă bună, și-au dorit să câștige, au jucat tare. Noi am reușit să stăm lângă ei, am avut momentele noastre în care am putut să intrăm în joc, însă le-am ratat. Aici cred că s-a făcut diferența. Mi se pare ireal, 12 puncte, dar asta este.

Miercuri aveți ocazia să vă luați revanșa...

O să încercăm. Noi ne aflăm într-un proces de reconstrucție, avem total altă echipă față de vară și încercăm să reconstruim cât mai repede.

Cum a fost să îl întâlniți pe Marcel Țenter, la al doilea joc ca principal al Stelei?

Ne-am salutat, a fost ok. Pentru mine, emoționant a fost primul meci, iar acum începem deja să ne acomodăm. Cu Marcel avem altă relație.

Cum vedeți colaborarea cu domnul Milorad Perovic?

Pero este lângă mine de vreo doi ani de zile. L-am avut și când colaboram cu Marcel Țenter, și când am pregătit naționala U20. Încercăm să reconstruim, să ne punem pe roate. Vrem să jucăm un baschet corect.

Este timp până în Play-Off să construiți așa cum vă doriți?

Eu cred că este timp!

Paul Graham e accidentat?

Nu, am decis ca el să stea astăzi.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!