Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Fometescu: "Suntem două echipe care merită să fie în top"

Bogdan Isailă, Eduard Popa

Bogdan Isailă, Eduard Popa
01.04.2016

Steaua va primi replica celor de la CSM CSU Oradea în derby-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin, partidă care va opune primele două clasate din clasamentul LNBM.

Antrenorul Stelei, Claudiu Fometescu, a discutat pentru Totalbaschet despre parcursul Stelei din acest sezon:

"Au fost luni încărcate, cu multe schimbări şi probleme, dar împreună am reuşit să depăşim o perioadă foarte grea! Mă bucură nivelul la care am ajuns, forma ascendentă şi faptul că am devenit dintr o echipă pe care, în ianuarie, mulţi oameni din baschet o subestimau, o echipă solidă cu un joc bun în ambele direcţii!

Se munceşte foarte mult şi este un challenge pentru toată lumea cum se va termina acest sezon. Avem entuziasm, dăruire şi maturitate şi cred că forţa grupului va fi atuul nostru în play off."

De asemenea, antrenorul roş-albaştrilor a avut numai cuvinte de laudă despre SCM U Craiova, echipa care a învins Steaua în partida de miercuri, dar şi despre viitoarea adversară de la CSM CSU Oradea:

"Apreciez efortul echipei noastre în jocul de la Craiova, maniera în care am controlat 80% din joc, dar trebuie să fim concentraţi 40 de minute! Craiova este o echipă în creştere iar pe terenul lor sunt şi mai puternici având un public foarte ataşat, public care le-a adus victoria! Felicitări!

Noi construim o echipă care trebuie să câştige "războiul" şi de aceea trebuie să ştim ce vrem meci de meci, 40 de minute! A fost un duş rece care  ne va pune sângele în mişcare pentru meciul de sâmbătă cu Oradea, unul care poate decide locul 1 la final de top6. Suntem două echipe care merită să fie în top iar lupta este una deschisă. Echipa care va juca cel mai bun baschet într-un spirit colectiv se va impune. Ne aşteptăm suporterii la sală şi le promitem că vom da totul pentru a câştiga şi pentru a-i face fericiţi!"

Steaua CSM Eximbank Bucureşti va întâlni în penultima etapă a top6 pe CSM CSU Oradea într-un meci care are potenţialul să stabilească ce echipă va termina prima în sezonul regulat al LNBM.

Meciul se va desfăşura la Bucureşti, în Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul, de la ora 20:15. De asemenea, partida va fi difuzată şi pe Digi Sport 3.

foto: Cătălin Soare - sportaction.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea popsiis :

    Fometescu
    Un antrenor de mare caracter, va fi un meci frumos sâmbătă

    cu 8 ani în urmă (01.04.2016) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Sapera si mai cum??

    cu 8 ani în urmă (01.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!